Sari la conținut

Încă o clinică privată, din București, face teste pentru COVID-19. Prețul unui test

Centrul de Excelenta ExMedica a intorodus, recent, testul de referință pentru diagnosticul specific de Covid -19 recoltând probe ARN VIRAL SARS-COV-2, utilizând metoda Real Time PCR (RT-PCR). Probele recoltate sunt exsudat nazofaringian și faringian.

Costul unui test Real Time PCR este de 290 RON și se efectuează în baza unei programări la unul dintre următoarele numerele de telefon:

021 210 84 55

021 210 17 29

021 210 84 42

0756 088 023

La cerere, rezultatele pot fi eliberate și în limba engleză de către un traducător autorizat, costul total al testului fiind de 300 RON.

De asemenea, Centrul de Excelență ExMedica vă ofera posibilitatea efectuării de teste rapide pe bază de anticorpi anti- coronavirus de tip calitativ care pun în evidență prezența anticorpilor anti-SARS-CoV-2, dacă aceștia sunt prezenți (prin metoda recoltării unei picături de sânge din deget).

 

Clinica ExMedica lucrează cu o echipă de medici de elită și deține dotări de ultimă generație. Un alt punct forte al clinicii îl reprezintă importanța pe care o acordă pacientului și problemelor medicale cu care acesta sosește în clinică, pacientul fiind degrevat, din momentul preluării sale de o echipa de medici, de orice grijă privind efectuarea investigațiilor medicale suplimentare. ExMedica se identifică cu servicii medicale de excelenta, inclusiv o serie de anlize si investigatii care nu sunt disponibile in sistemul public.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel