vineri, septembrie 25, 2020

Încă o pacientă arsă la Spitalul Floreasca. Cazul femeii de 66 de ani arse la Spitalul Floreasca, se paare că nu este singurul incident de acest fel. Ministrul Sănătății a precizat că investighează un caz similar, petrecut în primăvara anului trecut.

Conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector, un alt pacient a fost ars pe masa de operație a Spitalului Floreasca.

Citește și:

„La data de 08.01.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti a fost înregistrat un alt dosar penal având ca obiect sesizarea din oficiu având ca obiect sesizarea din oficiu privind faptul că în cadrul spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti un pacient care a fost operat în luna martie 2019 în sala de operaţii pentru bolnavi cronici a suferit arsuri în timpul intervenţiei chirurgicale”, se arată în comunicat.

Citește și:

Ministerul Sănătăţii face, de asemenea verificări dacă un al doilea pacient a ars în blocul operator de la Floreasca şi circumstanţele în care a avut loc incidentul, potrivit digi24.ro. 

„Continuăm să investigăm și rugăm toți pacienții care au suferit astfel de măsuri să ne semnaleze. Transmitem tuturor colegilor să nu mai folosească off lable biocide. Orice utilizare off lable a unui biocid, a unui instrument chirurgical poate da naștere la tragedii”, a explicat Costache, în conferința de presă organizată marți, în cadrul căreia s-au prezentat concluziile Corpului de control în cazul pacientei de 66 ani care a murit ca urmare a arsurilor din sala de operație.

Parteneri