sâmbătă, iulie 2, 2022

După cazul doamnei doctor din Vâlcea care s-a confruntat cu o paralizie temporară facială după efectuarea rapelului, un nou caz iese la iveală. Este vorba de un medic din Cluj, care s- aconfruntat cu o reacție adversă similară după efectuarea primei doze de vaccin.

„Când m-am trezit, deja mă simţeam foarte moleşit, cu cefalee, dureri musculare, greaţă, ameţeală, iar noaptea, când m-am trezit n-am putut să mă mişc, a fost ca o semiparalizie pe partea stângă, în zona în care a fost administrată prima doză.

Te-ar mai interesa: Avertisment privind ploșnițele de pat: Cum să ține...

Mi s-a recomandat să nu iau antiinflamatoare 14 zile, am luat Teraflu şi magneziu efervescent, m-am pus în pat, după 3 ore de somn, mi-am revenit.

La a doua doză administrată nu a fost nicio reacţie adversă, totul normal, nici măcar durere la zona locală”, a spus medicul rezident din Cluj, într-o intervenţie la Antena 3.

Medicul rezident din Cluj a fost infectat cu covid-19 în luna octombrie a anului trecut.

Virgil Mustață a comentat cele 2 cazuri de paralizie spunând că că e valabil la multe vaccinuri. Dacă ți se întâmplă și ție asta, nu trebuie să intrii în panică.

Te-ar mai interesa: Când este OBLIGATORIU să bem APĂ și DE CE?...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private