Sari la conținut

Încă un mare actor este acuzat de HĂRȚUIRE sexuală. O fană reclamă incidentul petrecut acum 31 de ani

Se pare că nici îndrăgitul actor Sylvester Stallone nu a scăpat de acuzații de hărțuire sexuală. Într-un carusel al dezvăluirilor la Hollywood, celebrul actor care a jucat rolul lui Rambo este acuzat de o fană, că în 1986, pe când Stallone avea 40 de ani, iar ea 16, a fost “intimidată” să întrețină relații intime cu el și cu bodyguardul său, relatează tabloidul britanic DailyMail.

În declarația polițiștilor, primită de cei de la DailyMail, adolescenta reclama faptul că a fost agresată sexual, în fostul hotel Hilton din Las Vegas, în iulie 1986.

“Copia raportului de poliție este în realitate o copie autentică a raportului original”, a declarat o sursă din poliție jurnaliștilor.

Potrivit ziarului, tânăra nu ar fi reclamat cazul deoarece se simţea „umilită şi ruşinată”. Tabloidul a publicat totodată o copie a raportului de 11 pagini, despre care a precizat că este o copie adevărată, conform unui detectiv pensionar care a activat în cadrul poliţiei din Las Vegas.

Actorul american Sylvester Stallone a negat acuzaţiile. „Este o poveste ridicolă, categoric falsă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a vedetei, Michelle Bega, într-o declaraţie oferită DPA.

Actorul nu a fost niciodată contactat de autorităţi cu privire la presupusul atac, se indică în declaraţie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel