Sari la conținut

Încă un sportiv legendar și-a pierdut viața. Filma pentru o reclamă

Încă un sportiv legendar și-a pierdut viața. Este vorba de cunoscutul surfer brazilian, Marcio Freire, care a încetat din viaţă joi la Nazare, în centrul Portugaliei. El a devenit prima victimă a unui spot publicitar celebru şi a stârnit un val de reacţii în rândul practicanţilor acestui sport.

„Un bărbat în vârstă de 47 de ani, de naţionalitate braziliană, a decedat în această după-amiază (joi) după ce a suferit un accident în timp ce practica surf tractat la Praia do Norte”, a transmis Autoritatea maritimă naţională într-un comunicat dat publicităţii, informează AFP, citată de Agerpres.

„Salvatorii au constatat că victima se afla în stop cardio-respirator, începând imediat manevrele de resuscitare şi de reanimare pe nisip. După mai multe tentative, nu a fost posibilă inversarea situaţiei”, se arată în comunicat.

Conform unor surse locale, victima este Marcio Freire, unul din veteranii surfului XXL care a practicat acest sport timp de 20 de ani în arhipelagul Hawaii.

De asemenea, conform aceloraşi surse, condiţiile de mare nu erau periculoase. Mai mulţi profesionişti ai acestui sport, prezenţi şi ei joi la Nazare, i-au adus un omagiu lui Freire.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel