Sari la conținut

De la inimă la inimă, încalță un copil de toamnă! Campanie de suflet demarată de Mirela Retegan, în care oricine poate ajuta

Cum poate fiecare să încalțe un copil nevoiaș cu o pereche de ghetuțe? Campania de suflet demarată de Mirela Retegan

Vin ploile și frigul și, cu siguranță, o pereche de încălțări noi, bune, va face diferența! “Aleg să fiu bun/ă!”

”Fac parte din generația oamenilor care, copii fiind, nu au avut două rânduri de încălțări într-un sezon. Ba, mai mult, acea unică pereche era, de nouă, cu două numere mai mari, “ca să îți vină și la anu’!” Astăzi, foarte mulți dintre noi ne permitem mai multe rânduri de încălțări… le alegem în funcție de culoare, de model, de material, de vreme și, dacă e să fim sinceri, în funcție de toanele, fițele și trăirile pe care le avem în ziua respectivă.

“Încalță un copil, de toamnă!” este o campanie pornită din inimă! Prin intermediul ei, îmi doresc să ajungă încălțări în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă.

Am creat un mecanism prin care fiecare dintre voi poate să trimită pachete cu cizmulițe sau ghetuțe, de orice mărime. Noi strângem toate pachetele primite și le distribuim unor asociații care au grijă de acești copii. Rugămintea mea este să cumpărați o pereche de ghetuțe, de cizme de cauciuc, de cizme îmblănite, orice model vreți voi, indiferent de costul lor, cât vă lasă sufletul și buzunarul. Vă așteptăm cu ele la evenimentele noastre, din orașele în care mergem în turneu sau le puteți trimite prin curier, la adresa pe care o găsiți mai jos.

Compania Zurli:  Str Oltetului 30, Sector2, Bucuresti. Informatii la numărul de telefon: 0728143173.

Campania “Încalță un copil, de toamnă!” nu este despre noi, cei care adunăm ghetuțele și le dăm mai departe, ci este despre fiecare dintre voi, despre modul în care oricine se poate uita în stânga sau în dreapta lui, în față sau în spate, și poate să vadă un copil care are nevoie de o pereche de încălțări noi și bune, trainice. Și da, puteți face asta și direct. Le puteți trimite la noi, le redirecționăm cu drag, dar puteți la fel de bine să faceți asta acolo unde locuiți voi, în satele voastre, în orașele voastre, în blocul sau în parcul în care mergeți de obicei, în locurile în care găsiți copii care să aibă nevoie de ajutor.

#incaltauncopildetoamna

Informații suplimentare AICI, IN ACEST LINK

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel