marți, iunie 6, 2023
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad. 3 medici şi 3 pacienţi s-au intoxicat și au fost transportaţi la spital.

În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 04.20, a izbucnit un incendiu provocat de un pacient într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad. Trei cadre medicale, dar şi trei pacienţi au fost transportaţi la spital.

Incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajare mare de fum și posibilitatea de extindere. Potrivit romania24.ro, o parte a pacienților, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat.

Te-ar mai interesa: Superalimentul care ajută la curățarea ficatului ș...

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad. 3 medici şi 3 pacienţi s-au intoxicat și au fost transportaţi la spital

Pompierii Detașamentului Arad, chemați la fața locului, au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale.

Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate. 6 au fost transportate la UPU Arad (3 pacienți și 3 cadre medicale), toți în stare bună cu ușoară intoxicație cu fum.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 minute, la ora 04:48, fără a se extinde.

„La interventie s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, Descarcerarea ușoară, SMURD TIM Arad, SMURD EPA Vladimirescu si SMURD EPA Curtici, cu un total de 18 subofiteri si 3 ofiteri.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajarea mare de fum și posibilitatea de extindere.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat.

Pompierii Detașamentului Arad au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale.

Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate din care 6 au fost transportate la UPU Arad (3 pacienti si 3 cadre medicale), toți în stare bună cu ușoară intoxacatie cu fum.

Incendiul a fost lichida după aproximativ 20 minute la ora 04:48 fără a se extinde.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni tiroidiene: semne pe care nu trebuie să ...

Cauza probabilă a incendiului folosirea cu intentie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private