sâmbătă, iulie 11, 2020

Între 19 și 21 aprilie, la Romexpo, va avea loc cea de-a 37-a ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA, cel mai reprezentativ eveniment de profil din România.

Evenimentul este organizat într-unul dintre noile spații expoziționale Romexpo, B1, astfel încât companiile beneficiază de oportunitatea de a prezenta la standarde internaționale produse și servicii pe care le propun unităților medicale.

Citește și:

Vizitatorii pot achiziționa la prețuri speciale, pe toată perioada expoziției: echipamente, aparatură, accesorii, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară care, prin faptul că reprezintă noutăți în domeniu, dau plus valoare actului medical.

De la expoziție nu lipsesc furnizorii de: service auto pentru echipamente, sisteme de procesare date clienți și de organizare a cabinetelor și laboratoarelor dentare, literatură de specialitate.

Citește și:

Ediția de primăvară DENTA reunește peste 40 de companii din: Marea Britanie, Italia, Israel, China, România și Pakistan.

Expoziția oferă specialiștilor ocazia participării la o serie de evenimente conexe: simpozioane, cursuri, prezentări de produse, demonstrații practice și hands-on.

Subiectele dezbătute în cadrul acestor manifestări conexe vizează tendinţele şi viitorul stomatologiei și au loc cu participarea unor lectori de prestigiu din ţară şi din străinătate.

Citește și:

Mai multe informaţii despre ediția de primăvară a DENTA, inclusiv programul manifestărilor conexe (conferințe, seminarii, prezentări și demonstrații practice) se regăsesc și http://www.denta.ro/manifestari-conexe și pe pagina de Facebook Denta.Romexpo

Program de vizitare DENTA:

19 – 21 aprilie 2018: între 10.00 și 18.00

Bilet intrare: 10 lei/zi

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul

Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 3 lei/oră

În același timp cu DENTA, la Romexpo se desfăşoară şi Târgul internaţional de medicină şi farmacie – ROMMEDICA (www.rommedica.ro ).

Parteneri