marți, mai 30, 2023

Început de săptămâna dificil pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, are vești proaste pentru nativii unei zodii. Iată cu ce probleme se vor confrunta săptămâna aceasta!

Astrologul a vorbit despre dificultățile pe care Berbecii le vor întâmpina în săptămâna 14-20 martie 2022.

„Prima parte a săptămânii e low, e într-o vibrație foarte joasă. Nu ai energie, nu știi încotro să te canalizezi, nu știi în ce să investești. Marte în Vărsător îți priește mai mult, dar încă nu e ceva palpabil.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

A doua parte a săptămânii, când Soarele va intra în semnul tău, vei simți așa o nevoie de a face ceva, de a începe să faci ceva, un proiect sau să faci o călătorie, să te înscrii la un curs.

Trebuie să faci ceva și dintr-odată vrei să faci curățenia de primăvară, să schimbi garderoba. Dacă la începutul săptămânii abia te aduni, a doua parte a săptămânii va fi mai bine, mai ales spre weekend.

Îți atrag atenția la careul Venus-Uranus, de la sfârșitul săptămânii. S-ar putea ca unele planuri să nu-ți iasă cum te-ai fi așteptat, dar nu înseamnă că nu te duc acolo unde ai fi vrut.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Nu opune rezistență dacă aveai niște planuri și nu au ieșit cum trebuie. Să nu ți se pară că s-a dărâmat totul, ci pur și simplu să accepți și să vezi unde te duce viața în acel moment.


E clar nevoie să-ți faci niște verificări

Luna Plină se întâmplă pe axele 6-12 și vreau să îți readuc aminte de sănătate, de la tot ce înseamnă cronic până la tot ce înseamnă acut. E clar nevoie să-ți faci niște verificări.

Te-ar mai interesa: Remedii pentru funcția hepatică. Terapeut: ”Mămăli...

Jupiter va intra în semnul tău, în mai, și dacă există o problemă să știi că ai mai multe șanse să te vindeci. Chiar și acum există, dar eu îți recomand să nu amâni și să nu eviți.

Tu dai tonul primăverii și vei începe cu siguranță să faci ceva și vei cuprinde mai multă energie. Da, dacă primești o veste rea despre cineva drag, nu trebuie să te contaminezi mai mult decât este cazul.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

Îți pare rău, suferi, ai regrete, dar nu trebuie să trăiești acolo, să te lipești atât de mult de suferința respectivă.“, a spus astrologul Daniela Simulescu, potrivit DCNews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private