Sari la conținut

Incident în Belgia. Premierul a leşinat după ce a căzut, care este starea de sănătate a acestuia

Incident în Belgia. Premierul a leşinat după ce a căzut, care este starea de sănătate a acestuia aflăm prin intermediul Agerpres.

Premierul belgian, Alexander De Croo, şi-a pierdut pentru scurt timp cunoştinţa după ce a căzut de pe bicicletă, dar testele efectuate la spital nu au arătat efecte de durată, a relatat duminică agenţia naţională de presă Belga, citată de Reuters.

Incidentul a avut loc când De Croo, în vârstă de 47 de ani, se plimba cu bicicleta împreună cu fiul său, sâmbătă după-amiază, în apropierea casei sale din regiunea Flandra, potrivit Belga, care citează biroul premierului.

 

De Croo şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente şi a fost dus la spital pentru verificări, a relatat Belga. Accidentul nu ar trebui să afecteze programul premierului pentru săptămâna viitoare, a precizat Belga.

Citeste si:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.