joi, mai 26, 2022

Un model brazilian, care obișnuia să iasă cu președintele rus Vladimir Putin, l-a numit „psihopat violent”. Suzy Cortez l-a întâlnit pe președintele Rusiei în timpul unei vizite în  Brazilia pentru un eveniment legat de Cupa Mondială de Fotbal 2018.

Cortez, care a apărut anterior în Playboy, a vorbit despre experiența incomodă pe care a avut-o cu Putin în timpul unei cine

„Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute, ceea ce m-a cam băgat în sperieți. Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron și, când voia să-mi spună ceva, vorbea cu o secretară, iar secretara se întorcea la mine și îmi spunea ce a zis.

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova”,a povestit Suzy Cortez.

Cât despre situația actuală, celebrul fotomodel brazilian, îl caracterizează pe Vladimir Putin ca fiind un adevărat psihopat violent:

„Putin s-a dovedit a fi un adevărat psihopat violent când a declarat război Ucrainei. Am fost în Rusia la Cupa Mondială, am fost muza lor, l-am întâlnit personal pe Putin și astăzi mi-am aruncat la gunoi toate tricourile pe care le-am câștigat acolo. Am aruncat și mascota din 2018 pe care am câștigat-o la Moscova. Eliberați Ucraina!”, a scris Suzy Cortez pe Twitter.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu Volodimir Zelenski? Ridurile fat...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private