Sari la conținut

Incredibilă concluzie a oamenilor de știință! BUNICA MATERNĂ este cel mai important om din viața copilului

Savanții au dat publicității o teorie incredibilă. Se pare că bunica pe linie maternă joacă un rol important în viața copilului. Ea nu doar îi transmite cunoștințele, experiența necesară, dar îi și dăruiește dragoste, căldură și grijă. Legătura este însă mult mai profundă, savanții au remarcat faptul că legătura se formează la nivel de gene, potrivit noi.md.

„Un fapt știut: copiii moștenesc potențialul genetic nu de la părinți, ci de la bunici, la fel cum părinții au primit ADN-ul lor de la bunicii lor. De aceea, deseori se întâmplă ca ai noștri copii să semene cu rudele noastre”, a menționat unul din specialiștii în inginerie genetică.

De asemenea, specialiștii menționează că o mare parte din informația genetică,  o primesc copiii de bunicile de pe linie maternă.

Firește, totul este relativ și fiecare familie este unică. Copilul poate să semene foarte mult și cu bunica de pe linia paternă. Când este vorba de genetică, ne putem aștepta la surprize.

Așadar, trebuie să fim conștienți de importanța familiei și a moștenirii genetice. Specialiștii spun că: „Emoțiile pe care le-a simțit bunica în timpul sarcinii sale pot influența dezvoltarea copilului fiicei ei. Este important de înțeles că familia este un organism întreg, unde toți membrii sunt strâns legați, printr-o legătură invizibilă numită ADN. Tot ce avem și tot ce suntem dăm mai departe, moștenire, urmașilor noștri. Și nu doar lucrurile pozitive, ci și metehnele, dependențele, chiar și fricile.”

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel