duminică, iulie 12, 2020

Ce din alimentatia ta predispune la infectii urinare? Banuiai ca exista o dieta care ajuta la prevenirea infectiilor urinare?

Studierea dietei buddhistilor taiwanezi a dezvaluit o posibila legatura intre regimul vegetarian si un risc redus de infectie a tractului urinar.

Infectiile urinare sunt foarte frecvente. Aproximativ 150 de milioane de persoane din toata lumea se confrunta in fiecare an cu acest tip de infectii, arata datele publicate de Medical News Today.

Citește și:

Dr. Chin-Lon Lin, de la departamentul de cardiologie al spitalului Dalin Tzu Chi din Chiayi, Taiwan, a realizat un studiu care poate conduce la o mai buna prevenire a infectiilor tractului urinar.

Escherichia coli se afla la originea celor mai multe cazuri de infectii urinare. Unele studii recente au descoperit ca tulpinile de E. coli care au provocat infectii ale tractului urinar difera de tulpinile intestinale si sunt mai des intalnite in carnea pe care o consumam. Prin urmare, cercetatorii au presupus ca, evitand consumul de carne, vegetarienii ar trebui sa aiba o expunere mai mica la infectiile urinare provocate de E. coli.

Citește și:

Pana acum, niciun studiu nu a mai abordat aceasta perspectiva, asa ca Dr. Lin si colegii sai au analizat legatura dintre regimul vegetarian si infectiile tractului urinar. Cercetarea lor a fost prezentata in jurnalul Scientific Reports.

Citeste continuarea…

Parteneri