Sari la conținut

Informații de ultimă oră privind starea de sănătatea a lui Horia Moculescu: „Dacă nu aveam asta la îndemână, muream. Plămânii sunt ..”

Celebrul compozitor Horia Moculescu s-a confruntat cu un eveniment mai puțin plăcut la un eveniment unde a fost premiat pentru întreaga sa activitate. Artistului i s-a făcut rău, acesta susținând că din cauza căldurii.

Horia Moculescu susține că starea domniei sale este una normală, însă i s-a făcut rău în condițiile în care termometrele arătau 36 de grade, iar buletinul său 86 de ani.

„M-am simțit rău. Eu nu suport căldura! Orice om normal la 85 de ani, la 36 de grade, are nevoie de ventilator! Acum am fost acolo, la premiile pentru actualitatea muzicală. Am primit un premiu pentru întreaga mea activitate”, a declarat celebrul compozitor la Antena Stars.

În cadrul aceluiași interviu, artistul a mărturist că în urmă cu două săptămâni acesta a fost internat în spital, fiind infectat cu virusul Sars-CoV-2. Pe lângă infecția COVID, Horia Moculescu a trebuit să tină sub control și afecțiunea pulmonară cu care se luptă de câțiva ani.

„Săptămâna trecută am ieșit din spital, de la Balș. Sunt vaccinat de 3 ori. N-are nicio legătură. Sunt total împotriva vaccinării obligatorii, deși m-am vaccinat de trei ori. Sunt bine numai datorită lui Dumnezeu! Eu am un BPOC la plămâni, fost fumător profesionist.

În fiecare martie mai adaug câte un an, dacă mi-l dă Dumnezeu. Totdeauna am fost credincios, nu acum, că mă apropii de sfârșit și vreau să mă pun bine cu Dumnezeu.

Debutul COVID-ului la mine a fost monstruos, absolut monstruos. Am fost total lipsit de oxigen, n-am mai avut ce să respir, de unde să respir și i-am spus prietenului meu: ‘Mâine mor!’ Noroc că aveam cu mine un tub de oxigen, pe care îl am și acum cu mine, pentru orice eventualitate.

Dacă nu aveam ăsta la îndemână, muream. Dintr-o lipsă de oxigen pe care mi-a provocat-o COVID-ul. Drept care Salvare, internare, urcat în Salvare, dus la București la Balș, stat o săptămână la Balș și acum sunt aici.”, a declarat Horia Moculescu, în emisiunea amintită.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel