Sari la conținut

Scandalul Alain Delon. Cei doi frați își acuză sora de manipulare. Înregistrare ȘOC: „Capcana se va închide asupra ta”

Alain Delon
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Scandalul Alain Delon: certuri între frați și acuze grave

Scandalul Alain Delon. Membrii familiei Delon au început să scoată la iveală partea urâtă a vieții, prin certuri, acuze, minciuni, declarații șocante în mass media. Ușor, dar sigur, clanul Delon se fragmentează din cauza crăpăturilor.

Săptămâna trecutp, Anthony Delon, fiul cel mare al starului francez, a explicat că declaraţiile sale critice la adresa surorii lui vitrege nu au legătură cu chestiunea moştenirii, ci cu locul în care actorul îşi va petrece ultima parte a vieţii.

Anthony a acuzat-o pe Anouchka Delon că doreşte să îl mute pe tatăl ei în Elveţia din motive financiare, informează AFP.

familia Delon
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Frații Delon își acuză sora de manipulare

„Vreau să încep prin a stinge un incendiu (…) pentru că toate aceste discuţii despre bani, despre moştenire, toate aceste supoziţii îmi provoacă greaţă, pentru că nu este vorba despre aşa ceva”, a declarat Anthony Delon pentru postul de televiziune CNews, la o zi după un interviu apărut în revista Paris Match în care a acuzat-o pe Anouchka că îl manipulează pe tatăl lor, a cărui stare de sănătate a intrat în declin după un accident vascular cerebral (AVC) suferit în 2019.

Anthony Delon, fiul cel mare al actorului francez, în vârstă de 88 de ani, a declarat într-un interviu pentru Paris Match că tatăl său este „slăbit” şi anunţă că a depus o plângere împotriva surorii sale, pe care o acuză de faptul că nu l-a informat că tatăl său nu a trecut „cinci teste cognitive” în perioada 2019-2022.

Această întorsătură intervine în contextul în care justiţia franceză tocmai a clasat fără urmări atât plângeri depuse de către copiii lui Alian Delon împotriva damei de companie a actorului, Hiromi Rollin, cât şi plângeri depuse de către aceasta din urmă împotriva familiei Delon.

familia Delon
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Alain Delon și-a dat în judecată fiul mai mare

În replică, Alain Delon, o legendă a cinematografiei, în vârstă de 88 de ani, a anunţat că intenţionează să depună plângere împotriva fiului său cel mare, denunţând o „debandadă mediatică” şi o dorinţă de a-i face rău lui şi fiicei sale, care, la rândul ei, a anunţat o plângere pentru defăimare, calomnie, ameninţare şi hărţuire.

„Chestiunea moştenirii este reglată”, a dat asigurări Anthony Delon. „Sora mea va primi 50% din toată averea tatălui meu. Fratele meu (Alain-Fabien) şi cu mine vom primi ceea ce se cheamă ‘partea de rezervă’, deci avem 25%”, a detaliat cel mai mare dintre copiii celebrului actor francez.

„În schimb, eu şi fratele meu vrem ca dorinţa tatălui nostru să fie respectată” şi ca el să fie lăsat să trăiască în reşedinţa lui din Douchy-Montcorbon (din centrul Franţei), a explicat Anthony Delon, acuzându-şi sora că vrea „să îl ducă” pe starul francez în Elveţia, ţara în care acesta are rezidenţă administrativă şi a cărei cetăţenie o deţine din 1999.

„Teama” Anouchkăi este că tatăl meu va fi redefinit ca francez, ca cetăţean francez, ceea ce ar duce la „o enormă taxă” post-mortem, a adăugat el.

Întrebat despre plângerea anunţată de Alain Delon, starul unor filme precum „Ghepardul” şi „În plin soare”, Anthony Delon a denunţat încă o dată o manipulare din partea surorii sale vitrege.

El a repetat că procurorul din Montargis, Jean-Cedric Gaux, va cere „protecţie juridică” pentru actor, care trebuie să fie „pus sub tutelă”.

Procurorul menţionat a declarat pentru AFP că nu doreşte să comenteze „schimburile confidenţiale purtate cu avocaţii lui Alain Delon şi cu copiii lui” şi a reamintit că „respectarea demnităţii unei persoane este un drept fundamental”.

Familia Delon
Sursa foto: arhiva Doctorul ZIlei

Anouchka Delon,  „Capcana se va închide asupra ta”

Cel de-al doilea fiu al actorului Alain Delon, Alain-Fabien, a făcut și el o serie de comentarii, după ce a făcut publică o înregistrare cu sora sa.

În timp ce Anouchka Delon și-a oferit primul interviu de la explozia conflictului de familie dintre ea și Anthony Delon, Alain-Fabien Delon, fratele lor tăcut până acum, a difuzat un audio duminică, înregistrat fără știrea surorii sale mai mari, în care aceasta se adresează tatălui ei.

„Sunt obosită tată, sunt supărată în seara asta din cauza a tot ce se întâmplă. Sunt atacată și tu ești considerat prost. Mai presus de toate, trebuie să fii atent. Un idiot, tu. Eu, o proastă. O fiică care își manipulează tatăl. Poate va trebui să spunem ceva, tată. Capcana se va închide asupra ta”, putem auzi în înregistrare.

Alain-Fabien Delon, care și-a înregistrat sora vineri, în timpul unei cine la domiciliul lui Alain Delon din Douchy (Loiret), a explicat că Anouchka Delon venise, cu o zi înainte, să-și trezească tatăl „cu Paris Match-ul în mână”.

„Tata este foarte slab.Este un fapt.O știm cu toții.Tata este foarte neliniştit.Este un fapt.O știm cu toții.Tata nu mai are vocea lui și vorbește cu mare dificultate.Este un fapt”, a scris fiul cel mic al lui Alain Delon, în vârstă de 29 de ani.

„Sunt fiica tatălui meu, nu sunt fiica unui portofel”

În înregistrare, Anouchka Delon se plânge că a fost victima unor critici violente de la diversele ieșiri media ale lui Anthony Delon.

„Sunt deja supărată.La televizor, toată ziua, mă zdrobesc”, adaugă actrița în vârstă de 33 de ani.„Ei spun că te manipulez, că sunt cea mai răsfățată, că Anthony te va pune sub tutelă”.

Comentarii surorii sale l-au înfuriat pe Alain-Fabien Delon, care nu vorbise încă public până acum.

„De ce vrei să-i arunci aceste cuvinte și acest venin înainte de a dormi, să-i pui toată negativitatea în cap? Oricum, înainte de a ajunge ea în bucătărie, mi-am pus telefonul într-un șervețel (avand grijă să activez înregistrarea vocală) […] Pe la 22:30 am plecat să fumez o țigară. La 2 secunde după închiderea ușii, asta spunea…”, a spus el.

Puțin mai devreme, Anouchka Delon a acordat un interviu pentru știrile TF1 în care s-a apărat de acuzațiile fratelui ei Anthony și a recunoscut că i-a fost „rușine” de mediatizarea din jurul familiei sale.

„Ne simțim de parcă vorbim despre tatăl nostru ca și cum ar fi fost deja mort. Sunt fiica tatălui meu, nu sunt fiica unui portofel”, a insistat ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel