luni, iulie 26, 2021

Daca intrebi nutritionistii care sunt ingredientele pe care trebuie neaparat sa le eviti, acestia indica la unison doi „inamici”.

In pofida opiniei generale din domeniul alimentatiei sanatoase, produsele

procesate nu sunt neaparat nesanatoase pentru consumatori. Desigur, trebuie sa avem grija la cantitatea excesiva de sare si de zahar, dar, in general, daca mananci din cand in cand un produs procesat, nu-i un capat de tara.

Exista, insa, unele ingrediente ascunse pe care nu le poti detecta. Daca ai analizat cu atentie eticheta unui produs si din toata lista interminabila de ingrediente recunosti doar un sfert, intelegi despre ce este vorba, noteaza Well+Good.

Unele ingrediente al caror nume suna de parca ar fi chimicale sunt, de fapt, inofensive. Dar daca intrebi nutritionistii care

sunt cele periculoase, acestia indica la unison doi „inamici” de care trebuie sa te feresti: siropul de porumb bogat in fructoza si indulcitorii artificiali.

De ce evita nutritionistii aceste ingrediente

Mai multe studii au aratat ca siropul de porumb bogat in fructoza si indulcitorii artificiali pot avea un impact negativ asupra sanatatii, spune specialista in nutritie Kelly Jones, care evita acesti aditivi si le recomanda clientilor sa faca la fel.

Citeste continuarea…

Ultimele stiri

Parteneri
Ai gasit o seringă participantă la tombola. Click pe ea pentru a o colecționa.