joi, octombrie 6, 2022

Ingredientul minune care încetinește îmbătrânirea. Medic dermatolog: „Reușește să refacă structura pielii, ceea ce dă de fapt un efect anti-rid”.

Există un ser minune care aplicat pe piele accelerează regenerarea pielii, vindecând astfel eczemele de la nivel cutanat. În același timp, stimulează producția de colagen și accelerează repararea țesuturilor dermice.

Retinolul este în prezent unul dintre cele mai iubite produse de către femei. Acesta are puterea de a accelera regenerarea pielii, vindecând astfel eczemele de la nivel cutanat.

Te-ar mai interesa: Trei zodii pe care să nu te bazezi niciodată! Te v...

Boala declanşată de stres şi care nu se vindecă. Medic: Din păcate, nu putem face mare lucru, iar pacienţii se simt discriminaţi

Ingredientul minune care încetinește îmbătrânirea. Medic dermatolog: „Reușește să refacă structura pielii, ceea ce dă de fapt un efect anti-rid”

Adina Alexandru, medic primar dermatolog, invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani transmisă de Antena1, a vorbit pe larg despre proprietățile acestui produs.

„Retinolul este un ingredient minune din punctul de vedere al efectului său anti-îmbătrânire. Este de fapt un derivat al vitaminei A pe care o regăsim și în alimente și evident că este un ingredient foarte popular, popularitatea sa bazându-se pe eficiență, pentru că reușește să refacă structura pielii, să o întărească ceea ce dă de fapt un efect anti-rid.

Este important ca produsul să conțină Retinol pur într-o cantitate cât mai mare, să fie într-o formulă stabilă, să penetreze profund în piele și atunci când alegem un astfel de produs, el să fi fost și testat înainte pentru a se vedea dacă are sau nu efect anti-îmbătrânire.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

Atunci când folosim un astfel de produs trebuie să știm că Retinolul poate determina o sensibilitate mai mare a pielii la soare, ceea ce presupune ca el să fie aplicat seara, iar dimineața să aplicăm o cremă cu SPP pentru a nu ni se înroși pielea în contact cu soarele”, a transmis medicul Adina Alexandru.

Cum se aplică Retinolul

„Retinolul se aplică seara, iar după aplicare se recomandă folosirea unei creme anti-îmătrânire. Dimineața, cu 15- 20 de minute înainte de a ieși din cașă, este obligatoriu aplicarea cremei SPP cu un grad de protecție minim 20”, a subliniat Adina Alexandru.

Te-ar mai interesa: Cel mai vechi horoscop din lume. Numerolog: „...

Ca o recomandare, Adina Alexandru ne sfătuiește să utilizăm Retinolul în mod progresiv, pentru a vedea cum reacționează pielea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private