Îngrijirea pielii pe ultimul loc în topul româncelor

acanthosis nigricans
Îngrijirea pielii pe ultimul loc în topul româncelor

Doar 10% dintre românce consideră importantă îngrijirea pielii. „Oglindă, oglinjoară cine-i cea mai frumoasă din țară” nu se află printre preferințele femeilor. Ele consideră că activitățile casnice, serviciul, educația personală sau îngrijirea copiilor primează în fața îngrijirii pielii.

„Româncele jonglează printre multele responsabilităţi pe care le au, îngrijirea pielii nefiind în mod clar una dintre priorităţi. Numai 10% consideră că este foarte important să aibă grijă de pielea lor. De asemenea, un alt motiv esenţial pentru care acestea nu folosesc produse de îngrijire este lipsa conştientizării importanţei prevenirii efectelor îmbătrânirii asupra pielii”, a declarat Mădălina Cârstea, Custom Research & Strategy Director GfK România, citată de Mediafax.

În plus, femeile consideră că arată îngrijit în ochii celorlalţi dacă sunt curate (majoritatea dintre ele declară că folosesc şampon şi săpun) şi dacă aplică pe pielea lor produse care au un efect vizibil asupra celorlalţi, cum este machiajul. De aceea, ele declară că folosesc mai mult rujul decât o cremă sau o loţiune de corp.

 Studiul GfK arată că doar una din trei gospodării din România cumpără o cremă de faţă sau de corp într-un an. Astfel, doar 32% dintre românce au achiziţionat o cremă de faţă cel puţin o dată într-un an şi 35% dintre ele cremă sau loţiune pentru corp, primele locuri fiind ocupate de femeile din Cehia şi Austria.

A.

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox