joi, ianuarie 21, 2021
Elena Oceanu

Te fascineaza practicile BDSM, specifice sexului dur plin de dominatie si supunere, dar nu stii cum sa incepi?

In primul rand, trebuie sa-ti recunosti tie insuti ca te incita gandul acestui tip de sex si apoi sa marturisesti partenerului dorintele tale sexuale ascunse. Dar, pentru punerea lor in practica, trebuie sa te asiguri ca totul se intampla in deplina siguranta. Iata cum trebuie sa procedeze un incepator in tainele sexului dur!

1 Cerceteaza domeniul BDSM
Un prim pas esential in initierea in BDSM este informarea prealabila. Nu te baga intr-o treaba despre care nu stii mai nimic. Cerceteaza! Citeste despre practicile sexului dur, despre metodele folosite, despre “ustensilele” utilizate, despre beneficii, despre pericole, dar si marturiile celor care practica asa ceva. Inainte sa te aventurezi pe calea sexului dur este bine sa stii in ce te bagi.

Totodata, tine cont ca exista doua laturi ale BDSM. Partenerii sunt fie cei care domina in partida de sex, sau cei care se lasa subjugati. Uneori pot face si cu randul, in functie de preferintele sexuale. In acest punct, intreaba-te pe tine insati: Sunt dispusa sa fiu legata la ochi cu o esarfa? Sunt dispusa sa fiu legata de pat? Sunt dispusa sa-mi stranga iubitul o curea de gat? Am suficienta tarie incat sa-mi pot “biciui” cu cureaua iubitul in timp ce facem sex?

Continuarea pe Lyla.ro