miercuri, septembrie 23, 2020

Gabriela Cristea a stârnit valuri de indignare la vremea respectivă, puțini fiind aceia care nu au condamnat-o vehement că nu a dorit să participe la înmormântarea mamei sale.

Tatăl său, la vremea respectivă, a intervenit public să o roage pe fiica devenită vedetă să își ia rămas bun de la Didina, femeia care îi dăduse viață.

Gabriela Cristea a fost mereu fermă pe poziții și niciodată nu a deschis public acest subiect. Însă la 10 ani de la plecarea mamei sale, după ce la rândul său, este mamă de două fetițe superbe, Gabriela Cristea a decis să vorbească despre acest delicat subiect.

Citește și:

A trecut prin momente extrem de dificile în urmă cu câțiva ani. Acum, vedeta face mărturisiri sincere în legătură cu motivele pentru care nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea, mamă la rândul ei acum, a spus într-un interviu pentru Acces Direct că și-a luat rămas bun de la mama sa, chiar dacă nu a condus-o pe ultimul drum: „A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime”.

Citește și:

Didina Cristea suferea de pancreatită și a trecut prin mai multe intervenții chirugicale înainte de a muri. Ultima dorință a sa a fost de a-și vedea fiica, însă Gabriela Cristea nu a mai ajuns la acel moment: ‘Se simte vinovată de ceea ce a făcut, îi este ruşine. Nu era mai importantă emisiunea decât mama ei când ştia că nu mai are mult de trăit’, a spunea mătuşa Gabrielei Cristea, la aceeași emisiune.

Citește și:

E posibil ca Gabriela Cristea să fie măcinată de regrete, având în vedere că maturitatea și maternitatea aduc schimbări profunde în orice femeie.

Sunt însă acuze la adresa ei și fiindcă nu ține legătura cu tatăl său și mai ales că acesta nu-și cunoaște nepoatele.

Parteneri