marți, august 16, 2022

Insitutul Clinic Fundeni din Capitală a rămas, joi, fără apă caldă și căldură, deorece în zonă au loc lucrări de reparații.

Unitatea medicală a rămas, joi, fără apă caldă și căldură, deși temperaturile de afară au început să scadă de la o zi la alta. Institutul Clinic Fundeni a fost informat că se efectuează lucrări de reparații în zonă, iar reprezentanții spitalului au precizat că au o comunicare informală.

Te-ar mai interesa: Deficit de vitamina B12: SEMNE la nivelul picioare...

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare, starea de degradare cauzată de lipsa investițiilor din ultimii 30 de ani. Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. Vă comunicăm și faptul că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru”, se arată în comunicatul Companiei Municipale Termoenergetica București.

Te-ar mai interesa: Testul simplu care poate detecta DEMENȚA precoce. ...

Emanuel Ungureanu, deputat USR, a precizat că mai mulţi pacienți cu boli grave i-au semnalat că îndură frigul şi fac faţă cu greu situaţiei.

„Este foarte frig. Am primit de aseară semnale şi am crezut că e o avarie care se mai întâmplă în Bucureşti, dar se pare că situația se cronicizează. Aseară era apă caldă. Astăzi, o altă doamnă care este cu un copil internat pe secția de Nefrologie, care este din asociaţia mea, mi-a spus că de astăzi nu au nici apă caldă şi nici căldură.

Te-ar mai interesa: Test inovator ce permite diagnosticarea mai rapidă...

Au primit nişte pături în plus. Practic, într-un spital din Bucureşti lumea mai pune 2-3 pături şi aşa trece noaptea.

Este absolut incalificabil. Am avut de la o doamnă al cărei soț era internat pe secția de Hematologie, acolo unde sunt internaţi pacienți cu leucemie, cu o imunitate foarte precară.

Acum îmi scrie cineva de la spitalul Sf. Spiridon din Brăila că nu are căldură de trei zile. Deci sunt mai multe spitale din România care nu au condiţii minimale pentru pacienți, lucru pe care eu îl reclam de 5 ani în mod constant, indiferent de cine a fost ministru. Ce este foarte dramatic este această tăcere a lui Nicușor Dan”, a precizat Emanuel Ungureanu, la Sinteza Zilei de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Studiu. De ce bărbații se confruntă cu un risc mai...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private