Interzis sexual! Ce NU trebuie sa spui si sa faci niciodata in pat

Interzis sexual! Ce NU trebuie sa spui si sa faci niciodata in pat
Interzis sexual! Ce NU trebuie sa spui si sa faci niciodata in pat

Sexul trebuie sã fie o placere pentru ambii parteneri si orice vorba sau actiune care ar putea deranja trebuie evitate. Iata cateva lucruri pe care NU trebuie sã le spui sau sa le faci niciodata in pat pentru a nu strica atmosfera!

1. Nu raspunde la telefon – in mod surprinzator, prea multe persoane nu se pot abtine sa nu raspunda la telefonul care suna in momente inoportune, inclusiv atunci cand se incinge atmosfera intre asternuturi.

2. Nu te uita la ceas – cel care se uita la ceas in timpul preludiului sau al sexului propriu-zis „spune” practic „Mai avem mult?!” sau „Grabeste-te!”

3. Nu te scobi in nas

4. Sa nu aduci vorba de parinti – odata ce se incinge atmosfera in pat, orice referire la vreunul dintre parinti este un imens „turn off”

5. Sa nu vorbesti despre defectele tale – indiferent cata nemultumire exista fata de propriul corp, defectele nu trebuie scoase in evidenta verbal (de fapt, nicicum) in timpul sexului

6. Sa nu spui partenerului ca face „gresit” ceva – exista moduri si moduri de a da indicatii in pat. Dar cuvantul „gresit” sau formularea „nu-mi place” nu-si au locul. Mai bine spui cum ti-ar placea sa „ti se faca”, fara sa scoti in evidenta exact ce „nu-ti place”.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Tags: , ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook