marți, ianuarie 25, 2022

Sexul trebuie sã fie o placere pentru ambii parteneri si orice vorba sau actiune care ar putea deranja trebuie evitate. Iata cateva lucruri pe care NU trebuie sã le spui sau sa le faci niciodata in pat pentru a nu strica atmosfera!

1. Nu raspunde la telefon – in mod surprinzator, prea multe persoane nu se pot abtine sa nu raspunda la telefonul care suna in momente inoportune, inclusiv atunci cand se incinge atmosfera intre asternuturi.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu împotriva depresiei. Nu te aşt...

2. Nu te uita la ceas – cel care se uita la ceas in timpul preludiului sau al sexului propriu-zis „spune” practic „Mai avem mult?!” sau „Grabeste-te!”

3. Nu te scobi in nas

4. Sa nu aduci vorba de parinti – odata ce se incinge atmosfera in pat, orice referire la vreunul dintre parinti este un imens „turn off”

5. Sa nu vorbesti despre defectele tale – indiferent cata nemultumire exista fata de propriul corp, defectele nu trebuie scoase in evidenta verbal (de fapt, nicicum) in timpul sexului

6. Sa nu spui partenerului ca face „gresit” ceva – exista moduri si moduri de a da indicatii in pat. Dar cuvantul „gresit” sau formularea „nu-mi place” nu-si au locul. Mai bine spui cum ti-ar placea sa „ti se faca”, fara sa scoti in evidenta exact ce „nu-ti place”.

Te-ar mai interesa: Care este vârsta ideală de apariție a menopauzei? ...

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private