joi, martie 30, 2023

Una din zonele cele mai afectate de trecerea anilor este gâtul. Zona gâtului ne poata da în vileag vârsta, chiar dacă per ansamblu am putea părea chiar și cu 15 ani mai tineri.

Este o zonă în care pielea își pierde mai repede elasticitatea și tinde să devină flască.

Există 5 trucuri naturale, care vă pot ajuta să vă întineriți zona gâtului.

Vitamina C. Este un antioxidant natural extraordinar, o putem obține din alimente, cu precădere din citrice. Dar, la fel de bine, o putem procura și din suplimente naturale.

Te-ar mai interesa: Adăugarea acestor legume în dietă ajută la reducer...

Evitați expunerea la soare. Razele soarelui nu ne fac bine la piele, mai ales la zona gâtului. Este crucial să folosiți creme cu factor de protecție 30+, dar cremă care protejează împotriva razelor UVA, dar și UVB.

Faceți exerciții. Dacă faceți exerciții regulat, zona gâtului dv. se va menține fermă mai mult timp. Este obligatoriu, după 30 de ani, măcar să 2 ori pe săptămână să faceți exerciții fizice și faciale. Dacă nu aveți timp, măcar strâmbați-vă și încordați mușchii faciali.

Luați colagen. Colagenul asigură fermitate și elasticitate pielii dumneavoastră, în plus, ajută la regenerarea celulară. Este recomandat să luați suplimente de colagen de cea mai bună calitate.

Te-ar mai interesa: Avertismentul specialiştilor: O boală CARDIACĂ poa...

Mâncați alimente care să conțină acizi grași, înainte de culcare. E vorba de Omega 3 și Omega 6, acizi care ajută la producția naturală de colagen a pielii și la regenerarea celulară. Cele mai indicate alimente sunt: sardinele, somonul, spanacul, semințele de in, semințele de dovleac, avocado etc.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private