Sari la conținut

Cât contează mărimea în dormitor? Ce îi sfătuiesc specialiștii pe bărbații nu foarte ”dotați”

Societatea, legendele și filmele pentru adulți pot pune o presiune fantastică mai ales pe cei cu viața intimă aflată la început. Cât de mult contează mărimea părților tale intime pentru a avea o viață amoroasă împlinită?

Noile practici medicale se ocupă și cu micșorarea vaginului sau mărirea penisului, dacă dimensiunea reprezintă o reală problemă pentru persoana în cauză.

Vaginul prea mic este și cea mai mică problemă a femeilor, întrucât specialiștii sunt de părere că folosirea lubrifianților și o naștere pot rezolva natural problema. Femeile cu vaginul mic au nevoie de preludiu intens, întrucât o intromisiune fără lubrifiere corespunzătoare poate fi dureroasă.

Pentru femeile cu vaginul mare, specialiștii recomandă exercițiile Kegel zilnic. Dr. Arnold Kegel a inventat în anii 1950 o serie de exerciţii vaginale menite să întărească musculatura din jurul platformei pelviene, care se contractă în timpul orgasmului. Pentru început, trebuie să descoperi muşchiul pubococcigian (PC). E simplu: introduci un deget în vagin şi contracţi muşchii în jurul lui. Dacă simţi muşchii strângându-se în jurul degetului înseamnă că eşti în formă. Dacă nu, vei fi!

Contractă şi relaxează acest muşchi de 25 de ori, de 2 ori pe zi la început. Lucrează încet şi măreşte treptat frecvenţa. Când ajungi să faci 25 de contracţii rapid, eşti gata pentru mai mult – 50 de 2 ori pe zi! Ai devenit o maestră? Acum încearcă să menţii fiecare contracţie până numeri la 3 şi abia apoi relaxează.

Visul bărbaților este să aibă penisul mare, însă cei care au acest organ cu adevărat dezvoltat întâmpină și probleme, neputând avea agilitatea celor cu organ mediu.

Vestea bună este că vaginul este elastic, suficient de elastic pentru a permite ieşirea unui copil, aşa că poate primi şi cel mai mare penis (90-95% dintre ele au dimensiunea de 13-18 cm în erecţie).

Este important ca bărbatul să fie delicat, să fie convins că partenera lui este suficient de excitată și să aleagă poziții în care ea să aibă control, pentru ca psihic să poată sta relaxată.

Dacă penisul tău este prea mic, specialiștii sfătuiesc să nu faci penetrarea evenimentul principal, ci partenera ta să fie răsfățată înainte cu un preludiu plin de satisfacții. Dacă ea a avut de 3 ori orgasm prin sex oral, masturbare genitală sau masaj senzual, actul sexual devine doar o componentă a şedinţei de amor, nu spectacolul întreg. Asta vă face să nu vă mai simţiţi stresaţi. Majoritatea femeilor nu au orgasm în timpul actului sexual, aşa că vor fi bucuroase dacă accentul se deplasează spre alte elemente.

Un bărbat cu un organ sexual mai mic poate încerca poziții mai îndrăznețe, care nu pot fi abordate de cei mai ”dotați”.

Indiferent de cum a înzestrat natura, important este ca actul sexual să fie o plăcere, nu un stres, să fii împăcat cu tine, să te accepți cu plusuri și minusuri, întrucât unde este iubire, soluțiile sunt necontenite.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.