Sari la conținut

Investiţie de peste jumătate de milion de euro în servicii stomatologice. Life Dental Spa deschide o nouă clinică la Constanța

Life Dental Spa va inaugura, la începutul lunii mai, cea de-a 11-a unitate, la Constanța, investiție ce depășește 500.000 de euro.

Clinica va dispune de o suprafață totală de peste 400 mp, în care sunt amenajate cinci cabinete, unde vor lucra peste 10 medici stomatologi profesioniști.

„Ne dorim să oferim servicii stomatologice de calitate, cu tehnologii laser de vârf, în toate marile orașe din țară. Constanța este de mai mult timp pe radarul nostru de investiții, însă abia acum am reușit să identificăm cea mai bună locație pentru nevoile noastre – un spațiu potrivit, într-o zonă excelentă.

Pentru început, în clinica Life Dental Spa din Constanța vor lucra cinci cadre medicale, urmând ca pe parcurs să ajungem la 10-12 medici specialiști”, a declarat Ștefan Obreja, CEO și cofondator Life Dental Spa.

Singura clinică din zona de sud-est dotată cu tehnologie laser

Potrivit companiei, Clinica Life Dental Spa din Constanța este singura din zona de sud-est a țării dotată cu tehnologie laser, atât pentru tratarea țesuturilor tari, cât și a celor moi.

„Suntem bucuroși că am reușit să aducem și în Constanța prima clinică dentară cu tehnologie laser pentru tratarea problemelor dentare fără durere, la standarde folosite cu succes în Statele Unite sau în Europa de Vest.

Studiile ne-au arătat ca peste 80% dintre români se află în diferite stadii ce ar putea conduce la pierderea dințiilor din cauza evitării vizitelor și tratamentelor dentare, însă majoritatea celor care nu trec pragul unei clinici dentare nu o fac din cauza durerii pe care o pot resimți în timpul tratamentului sau procedurilor folosite. Acest lucru nu se mai întâmplă în cazul utilizării laserului dentar, care permite proceduri mult mai ample – fără durere și realizate într-un timp mult mai scurt”, a precizat dr. Cristina Obreja, cofondator Life Dental Spa.

Investiții de peste 2 milioane euro în 2023

Echipa Life Dental Spa are în plan deschiderea a cel puțin cinci noi clinici stomatologice dotate cu tehnologie de vârf, valoarea totală a investițiilor depăsind 2 milioane de euro, iar pe listă sunt mai multe orașe din țară.

„Ne uităm cu atenție spre orașe precum Ploiești, Timișoara, Târgu Mureș, Galați, Craiova, Giurgiu, Bacău, Suceava sau București. Analizăm inclusiv posibilitatea de a deschide în toate acestea sau și în altele noi, în funcție și de capacitatea de a identifica parteneri care să se alăture business-ului nostru.

Luăm în calcul inclusiv locații existente, cu echipe medicale care își doresc să meargă la nivelul următor și suntem deschiși să colaborăm cu antreprenori sau intraprenori care vor să investească, alături de noi, pentru un return-on-investment într-un timp foarte scurt”, a mai punctat Ștefan Obreja.

Potrivit reprezentantului Life Dental Spa, bugetul de investiții pentru o locație în regim de parteneriat pornește de la 10.000 de euro pentru o participație minoritară din afacere și poate ajunge până la 49% din business.

„Am decis ca din acest an să ne extindem la nivelul țării și sub diferite forme de parteneriate, alături de antreprenori, medici sau clinici dentare care vor să aibă un ROI garantat.

Domeniul stomatologic este o afacere sigură, indiferent de situatia economică a unei țări, conflicte politice sau un context oarecum nefavorabil ori sensibil, cum poate fi în alte industrii. Oamenii au nevoie să își îngrijească dantura indiferent de ce se întâmplă în exterior. Este o investiție cu risc minim de eșec”, a mai precizat Ștefan Obreja.

Pentru a veni în sprijinul românilor cu probleme dentare, Life Dental Spa a lansat recent un abonament dentar cu multiple beneficii, disponibil tuturor pacienților care trec pragul clinicilor din întreaga țară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel