Sari la conținut

Moartea năprasnică pe care a ales-o superba doctoriță! Mergea la terapie psihologică și nu știa cum să își ierte părinții

La sfârșitul săptămânii trecute, o moarte năprasnică a zguduit Capitala, dar și pe apropiații unei superbe doctorițe, care, din păcate, nu mai profesa de ceva vreme.

Ioana Țîrlea a ales un sfârșit tragic pentru viața sa. Potrivit evz.ro, depresia a lovit-o cumplit și această sinucidere executată cu sânge rece nu era prima încercare a femeii de a-și încheia socotelile cu viața.

O tânără până nu demult plină de energie, veselă, iubitoare de oameni și de animale deopotrivă, Ioana Țîrlea a mai lăsat în urmă un frate și o soră mai mică, pe care adeseori cu drag îi pomenea în discuții. Chiar dacă ar fi trecut printr-o depresie, nimeni din familia și anturajul Ioanei, tânăra de 29 de ani care s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6 al unui bloc de pe Șoseaua Vitan-Bârzești, nu se aștepta să recurgă la acest tragic gest.

Ioana a fost găsită moartă și complet dezbrăcată în fața blocului în care locuia împreună cu iubitul ei, Ștefan I., mai mare cu un an decât ea. Era de profesie medic veterinar și singură în apartamentul închis cu cheia, când s-a hotărât să își curme zilele. La puțin timp după miezul nopții de vineri, câțiva vecini au crezut că văd o păpușă în parcarea blocului. Apoi, și-au dat seama că în fața lor zace, de fapt, un om. Au alertat autoritățile, însă, din nefericire, echipajul de medici venit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru o salva.

Potrivit surselor EVZ, cercul de prieteni din care făcea parte Ioana ar fi știut că tânăra este supărată din cauză că nu își găsește de lucru. Prietenii ei nu și-au imaginat însă că atât de tare, încât să o determine să își pună capăt vieții. Mai ales că începuse să meargă la psiholog, să facă terapie și că, înainte cu două zile de cumplita moarte, Ioana ar fi plătit un avans, pentru a-și deschide o mică cafenea cu franciză, în Piața Obor, afacere în care își pusese destule speranțe.

Aici este profilul de Facebook al Ioanei.

Totodată, Ioana i-ar fi povestit unei prietene că nu știe cum ar putea să-și ierte părinții, din cauza faptului că au pus-o să învețe carte, în loc să o învețe cum să ia viața în piept. După ce i-ar fi asigurat un trai bun în perioada studenției, aceștia i-ar fi zis să se mute, să își facă un rost, moment în care Ioana s-a decis să locuiască cu iubitul ei, Ștefan. La acestea se adaugă și faptul că și-ar fi dorit foarte mult o familie, să se mărite, să facă copii, planuri și dorințe de care Ștefan nu ar fi vrut să audă.

Firavul trup al Ioanei nu a putut să reziste rănilor provocate de impactul cu betonul parcării. Autoritățile au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care și-a pierdut viața. Practic, procurorul de caz trebuie să elucideze mai multe enigme, mai ales că Ioana nu a lăsat niciun bilet de adio înainte de a se arunca în gol.

Citiți articolul integral pe evz.ro in acest LINK

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel