vineri, mai 27, 2022

Lovitură supremă pentru Arhiepiscopul Tomisului. Legea este lege și trebuie respectată de toată lumea. Pentru că nu a respectat regulile impuse de autorități, Arhiepiscopul Teodosie a fost amendat de poliție, dar nu o singură dată, ci de trei ori. Cum se apără Arhiepiscopul?

IPS Teodosie, 3 amenzi pentru CARANTINĂ. Cum se apără Arhiepiscopul Tomisului: „Nu am știut de…”

Arhiepiscopul Teodosie se numără printre persoanele care nu vor se se vaccineze pentru că fac alergie la o substanță din compoziția serului anticovid. Recent Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat de trei ori de poliție, luni, 24 ianuarie, după ce s-a prezentat la slujba organizată la Catedrala din Constanța, deși trebuia să fie în carantină.

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

La ora 7 și 20 de minute, luni dimineață, arhiepiscopul Tomisului oficia Sfânta Liturghie la catedrala Episcopala, deși fusese oficial plasat în izolare încă din data de 20 ianuarie.

El se întorsese din Iordania, unde participase la slujba de bobotează pe calendarul de stil vechi. Pentru ca venea dintr-o zonă cu risc epidemiologic ridicat, ar fi trebuit să stea în izolare 10 zile.

teodosie

Arhiepiscopul Tomisului a participat la Liturghie, înconjurat de mai mulți preoți, fără măsură de protecție, respectiv nu purta mască, potrivit Pro TV.

Poliția s-a autosesizat în acest sens și, dimineață, l-a amendat pe IPS Teodosie cu 1.000 lei.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

Trei ore mai târziu Inalt Prea Sfinția sa Teodosie participa la ceremonia militară care s-a desfășurat pe Faleza Portului Tomis din Constanța.

Arhiepiscopul a fost amendat în jurul orei 11, din nou, tot cu 1.000 de lei. Acesta a fost oprit de polițiști pe strada Arhiepiscopiei.

După ceremonia militară, Înaltul Ierarh a participat la o conferință. Aici deși a venit cu mască, în timpul discursului a renunțat la protecție.

Te-ar mai interesa: 27 mai, Sfântul Ioan Rusul. Rugăciunea extrem de p...

Poliția a anunțat și a 3-a amendă în cazul lui Teodosie

 „Astăzi, în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanța, participând la un eveniment, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.”

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...

Conform noilor prevederi, Arhiepiscopul Tomisului ar fi trebuit să stea carantină la domiciliu 10 zile, nu cinci, așa cum se întâmplă în cazul persoanelor vaccinate. În replică, biroul de comunicare al IPS Teodosie a transmis că amenzile date Arhiepiscopului Tomisului sunt ilegale.

IPS Teodosie : Amenzile sunt ilegale

„Amenzile date IPS Teodosie sunt ilegale. Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al IPS în jurul orei 13.00. Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care IPS participa. În măsura în care amenzile date IPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare. Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat”, a transmis biroul de comunicare al IPS Teodosie.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private