vineri, august 12, 2022

ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe credincioși să nu se vaccineze anti-COVID. Acesta a invocat că persoanele care refuză vaccinarea sunt apărate de Constituția României și, de asemenea, de mulți avocați dornici să apere drepturile oamenilor. De asemenea, ÎPS Teodosie a remarcat că urmările vaccinurilor sunt negative, în opinia sa, acesta fiind un alt motiv valid pentru a refuza vaccinul.

Te-ar mai interesa: Cancerul NU este sfârșit de drum: Feminitate după ...

ÎPS Teodosie a îndemnat răspicat credincioşii să nu se vaccineze la emisiunea „Dialog duhovnicesc” de la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului, anunță Antena 3.

Acesta spune verde în față ce crede despre vaccinare. Întrebat de realizatorul emisiunii, preotul Eugen Tănăsescu, cum să reacţioneze credincioşii dacă va fi obligatoriu Certificatul verde, ierarhul a transmis credincioşilor să se adreseze în masă Justiţiei, întrucât au dreptul de a refuza sau nu vaccinul.

ÎPS Teodosie îndeamnă oamenii să refuze vaccinul

„Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Deci acești oameni ar trebui, credincioșii noștri să se adreseze în masă justiției. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere.

Te-ar mai interesa: BILIC: De ce să alegem chipsuri din cartofi în loc...

Au fost atâtea sentințe care au arătat că este fără temei constituțional această interdicție a nevaccinaților. Am citit clar că uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă pro vaccin, a obligativității vaccinului?”, a spus ÎPS Teodosie.

„Sunteți apărați de Constituția țării”

„Vă spun să nu vă speriați. Aveți tot dreptul să alegeți. Nu trebuie să fiți obligați. Nu este constituțional, nu este legal. De aceea nu vă speriați.

Te-ar mai interesa: MEDIC: Atenție la aceste băuturi! Efecte devastato...

Mergeți și dacă vi se interzice, faceți sesizare și vă vor apăra. Sunt mulți avocați care vor să vă apere.

Este o nerânduială în această forțare care este nefirească și fără temei și cu rolul de a vă speria să vă vaccinați forțat.

Nu acceptați.

Avem personalitate de sine fiecare, sunteți apărați de Constituția țării și chiar de legile europene. Nici legile europene nu te obligă la vaccin” adaugă ÎPS Teodosie.

Te-ar mai interesa: Efecte secundare ale paracetamolului: trei semne p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private