Sari la conținut

Irina Loghin a renunțat la acest ALIMENT de peste 40 de ani. Secretele ei fac furori acum printre femei

Irina Loghin
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Irina Loghin, sfat pentru gospodine

Din cuprinsul articolului

Irina Loghin a renunțat la acest aliment de peste 40 de ani. Secretele artistei fac furori acum în rândul femeilor și poate vreți să știți cum reușește să se mențină în formă la 82 de ani.

Nu mai este niciun secret că Irina Loghin este extrem de preocupată de sănătatea sa și încă de când era tânără a luat măsuri în acest sens.

Pentru cei care nu știu, interpretă de muzică populară a renunțat la acest obicei banal în urmă cu 40 de ani. Există un aliment pe care artista l-a exclus din meniul său zilnic!

Fiind o mare iubitoare de animale, marea doamnă a muzicii populare românești a dezvăluit în cadrul unui interviu că obișnuia să plece de acasă atunci când se tăia porcul de Ignat. În plus, acesta este și motivul pentru care Irina Loghin a scos carnea din alimentația sa, în urmă cu peste 40 de ani.

Artista a luat această decizie după ce, în 1979, a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a pus viața în pericul. Totul s-a întâmplat în timpul unui turneu pe care artista l-a susținut la Sibiu.

irina loghin

Am tăiat-o de pe lista alimentelor!

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită.

Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.

M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin ’79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…

Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mărturisit Irina Loghin în show-ul moderat de Irina Păcurariu, potrivit Fanatik.

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel