sâmbătă, decembrie 10, 2022

Irina Loghin are o sănătate de fier și spune că există o dietă care o întinerește fizic și sufletește, ba chiar se simte ca la 20 de ani. 

Irina Loghin a împlinit în Februarie 83 de ani și se află într-o formă de zile mari. Pentru cei care nu știu, artista este adepta unui stil de viață sănătos și probabil ăsta este și motivul pentru care arată atât de bine și se menține într-o formă de zile mari.

Te-ar mai interesa: Băutura care crește riscul de demență. Mulți român...

Pentru că a fost întrebată care este secretul care o ajută să se mențină tânără la vârsta pe care o are, îndrăgita artistă a dezvăluit care este

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, îşi aminteşte artista.

Dieta vegetariana a devenit un stuk de viață pentru Irina Loghin, care spune că se simte la 83 de ani ca la 20.

Te-ar mai interesa: Acid uric ridicat: ALIMENTE pe care trebuie să le ...


Irina Loghin: „Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte”

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, mărturiseşte Irina Loghin, potrivit jurnalul.ro.

Potrivit, Antena 3, deși nu are probleme cu kilogramele, cântăreața de muzică populară a găsit o metodă revoluționară și sănătoasă în același timp cu care să slăbească: ”Fix din oră în oră le luam. Mă miram seara că nu mi-e foame”.

Te-ar mai interesa: „Nu văd”. Judi Dench se luptă cu o boa...

Băutura care o ține departe de boli

Îndrăgita artistă a vorbit la un moment dat despre o băutură pe care o consumă în fiecare dimineață. Este vorba despre o “poțiune magică” ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă.

Poțiunea magică care o ferește de boală pe Irina Loghin. Bea această băutură în fiecare dimineață! “Poțiunea magică” este, de fapt, ceai de cătină.

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la “Vorbește lumea”.

Te-ar mai interesa: 5 semne timpurii ale bolii Parkinson. Apar cu ani ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private