Sari la conținut

Irina Loghin bea acest ceai în fiecare dimineață. O ferește de toate bolile

Irina Loghin își începe toate diminețile cu un ceai miraculos. Marea doamnă a muzicii populare românești a dezvăluit cum prepară băutura minune.

Irina Loghin împlinește în Februarie 83 de ani și se află într-o formă de zile mari. Pentru cei care nu știu, artista este adepta unui stil de viață sănătos și probabil ăsta este și motivul pentru care arată atât de bine.

Pentru că a fost întrebată care este secretul care o ajută să se mențină tânără la vârsta pe care o are, îndrăgita artistă a dezvăluit care este ritualul ei zilnic și a vorbit despre o băutură pe care o consumă în fiecare dimineață. Este vorba despre o “poțiune magică” ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă.

Poțiunea magică care o ferește de boală pe Irina Loghin. Bea această băutură în fiecare dimineață! “Poțiunea magică” este, de fapt, ceai de cătină.

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la “Vorbește lumea”.

CĂTINA, SECRETUL ÎN INFECȚIA CU COVID-19?

În plus, artista susține că poțiunea ei de cătina a fost un ajutor real și în perioada în care a fost infectată cu COVID-19, având în vedere că a fost asimptomatică.

“Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus ea.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: