marți, august 9, 2022

Irina Loghin, recunoscută pentru vocea sa de aur, se laudă la vârsta de 83 de ani și cu un ten perfect. Aceasta a dezvăluit ingredientul care a ajutat-o de-a lungul timpului să își mențină pielea atât de frumoasă.

Ingredientul minune din ritualul de îngrijire a Irinei Loghin este uleiul de măsline.

Aceasta folosește uleiul de măsline în procesul de curățare a feței și ca demachiant.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

Tot pentru menținerea tenului frumos, Irina Loghin își aplică o mască pe bază de miere, un gălbenuș de ou (neapărat de țară) și evident, ulei de măsline.

„Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor.

O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant”, a povestit Irina Loghin, potrivit click.ro.

Irina Loghin: „Nu am fost adepta operaţiilor estetice, m-am bazat pe un stil de viaţă sănătos”

„Nu prea am fost adepta operaţiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în lumea cinematografiei. O actriță le...

Nu este important să te menţii numai pentru fani, ci şi pentru tine, ca femeie, ca soţie, ca mamă”, a completat cântăreața de muzică populară.

Interpreta de muzică populară spune că este foarte important ce alegem să mâncăm și crede că tot răul din corp vine de la alimentație.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, a spus Irina Loghin.

Te-ar mai interesa: Anunțul autorităților despre nivelul de radiații d...

„De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă”, a spus ea,

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private