vineri, martie 24, 2023

Irina Loghin, bolnavă de COVID-19. Marea artistă în vârstă de 84 de ani trece prin clipe de cumpănă.

Testele efectuate de cântăreață au ieșit pozitive, iar acum Irina Loghin dorește să efectueze și un al treilea test, ca să fie 100%, întrucât simptomele de coronavirus lipsesc.

La ora actuală, Irina Loghin și familia sa se află toți internați la Matei Balș. În lipsa simptomelor, vedeta a avut și un al doilea test pozitiv, alături de soț, fiu și noră. Deși la început se credea a fi un zvon, Irina Loghin a confirmat autenticitatea lui, în emisiunea News Magazine de la Antena3.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: slăbești până în 20 kg în 13 zile RA...

Irina Loghin a precizat dă nu are niciun simptom, are și gust cât și miros și nu duce lipsă de poftă de mâncare. Pe de altă parte, ca să rămână în spital pentru a fi retestată. Internați sunt atât soțul ei, Ion Cernea, cât și fiul cântăreței de muzică populară, Ciprian. Nici ei nu au niciun fel de simptom.

„Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom, mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul „Matei Balș” și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internat. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine”, a declarat Irina Loghin la Antena 3. Ea a mai precizat că nu stă la pat și face mișcare, iar luni se va testa din nou.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu natural împotriva herpesului. ...

„Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital – sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Ei nu am am ieșit deloc, am fost destul de atentă”, a mai declarat artista.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie”, declara Loghin în urmă cu două zile, la România TV.

Te-ar mai interesa: Dupa aproape 200 de ani, s-a aflat ce boli a avut ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private