luni, ianuarie 30, 2023

Israel susține că doar infectarea în masă va STOPA pandemia. Medic de top din România: Este semnalul clar că acest experiment social mondial este pe cale să se încheie.

Oamenii de știință israelieni au transmis recent mesaje clare conform cărora, valul 5 al pandemiei se va încheia doar atunci când „un număr mare de oameni vor fi infectați”. The Jerusalem Post, preluat de inpolitics.ro, citează declarațiile mai multor specialiști, care vorbesc despre faptul că Isarel nu intenționează să mai ia niciun set de măsuri împotriva valului genarat de varianta Omicron.

Te-ar mai interesa: ”Noul Nostradamus” susține că al Treilea Război Mo...

„Israelul nu are în plan să oprească valul Omicron care a cuprins deja toată țara, iar unii experți în sănătate spun că „glonțul magic”, de data aceasta, va fi de fapt o infecție pe scară largă” se arată în ziarul The Jerusalem Post.

Israel susține că doar infectarea în masă va STOPA pandemia

Primul și al doilea val s-au încheiat când Israelul a intrat în lockdown, oprind răspândirea virusului, dar provocând daune grave economiei țării și sănătății mentale și emoționale a oamenilor.

Al treilea val s-a încheiat când Israelul și-a lansat uimitoarea campanie de vaccinare.

Iar al patrulea val a fost oprit de rapeluri. Nu pare să existe un glonț magic care să salveze Israelul de la Omicron.

Te-ar mai interesa: Ce spune numărul zodiei tale despre tine! Astrolog...

  • „Al cincilea val s-ar putea încheia atunci când un număr mare de oameni vor fi infectați. Numai prin expunerea naturală a celor protejați cu vaccinuri, văd acest virus devenind endemic”, spune prof. Cyrille Cohen, șeful laboratorului de imunologie de la Universitatea Bar-Ilan.

„Cea mai mare parte a umanității este încă în viață după ce a contractat Covid”

  • „Deoarece Omicron este atât de contagios, eforturile noastre de a opri răspândirea lui sunt probabil zadarnice. Ceea ce putem și trebuie să încercăm să facem este să îi protejăm pe cei mai vulnerabili cât mai mult posibil.

Încercăm să evităm glonțul de doi ani, iar în Israel am avut succes într-o oarecare măsură. Dar cea mai mare parte a umanității este încă în viață după ce a contractat Covid” spune prof. Hagai Levine, președintele Asociației Israeliene a Medicilor de Sănătate Publică.

Levine mai spune că Israelul ar trebui să nu se mai gândească la prevenirea valurilor de infecții și să înceapă să se gândească, în schimb, la întărirea imunității și rezistenței comunității împotriva virusului, prin investiții în măsuri de sănătate publică și încurajarea vaccinării.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă iei o linguriță de oțet înaint...

  • Ar trebui să evităm măsurile generale. Nu ar mai trebui să închidem școlile. Nu ar trebui să închidem aeroporturile. Ar trebui să avem măsuri proporționale”, a mai spus Levine.
  • Numărul mare de persoane infectate cu Omicron care este așteptat în Israel și în întreaga lume poate crește semnificativ nivelul de imunitate al întregii populații și poate ajuta la eradicarea tulpinei Delta și a cel puțin încă uneia dintre celelalte variante”, a scris pe Twitter prof. Eran Segal, un biolog analist de la Institutul de Științe Weizmann din Rehovot.

Medic de top din România: Israelul transmite semnalul clar că acest experiment social mondial este pe cale să se încheie

  • „Deoarece Omicron este atât de contagios, eforturile noastre de a opri răspândirea lui sunt probabil zadarnice”.
Această frază nu este spusă de mult huliții așa numitor “antivacciniști “. Este soluția pe care și-a propus-o Israelul. Da, ăia care erau dați exemplu cât de bine e să ne băgăm cât mai multe doze de vaccin!
Este semnalul clar că acest experiment social mondial este pe cale să se încheie. Cu ce efecte vom vedea..”, a scris medicul Lucian Duță pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private