miercuri, septembrie 28, 2022

Banda de alergat are un trecut întunecat. Poate te-ai întrebat după ce ai alergat vreo 5 kilometri, de ce un instrument ca acesta a fost inventat.

În anii 1800, banda de alergat, în forma ei rudimentară era folosită pentru a strivi grâul, a pompa apă sau la alte activități din agricultură

De asemenea, banda de alergat, era folosită ca instrument de tortură deoarece cei care alergau pe ea trebuiau să stea așa timp de 6 ore. Oboseala psihică alături de durerea fizică îi făcea pe mulți prizonieri să cedeze, să se accidenteze sau să moară.

Te-ar mai interesa: Suferi de spondiloză cervicală? 4 exerciții care p...

Banda de alergat folosită în agricultură și-a câștigat popularitatea și a ajutat la construirea economiei britanicilor. Mai târziu în 1898 dispozitivul a fost interzis din cauza cruzimii, iar mai apoi reintrodus ca aparat de fitness în anii 70′

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private