Sari la conținut

Istoria se repetă! Incendiu la spitalul din Zalău. Mai mulți pacienți pacienți și o asistentă s-au autoevacuat

Istoria se repetă! Incendiu la spitalul din Zalău. Mai mulți pacienți pacienți și o asistentă au fost evacuați. Incendiul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Județean Zalău.

Alarma a fost dată la etajul 3 în această noapte la Spitalul Județean din Zalău, după ce un ventilator a luat foc într-un grup sanitar.

Incendiu la spitalul din Zalău. Mai mulți pacienți pacienți și o asistentă s-au autoevacuat

12 pacienți și 1 asistentă s-au autoevacuat imediat ce au simțit miros de fum. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

La fața locului au fost trimise imediat patru autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD cu medic. Reprezentanții Inspectoratului de Situații de Urgență Sălaj, susțin că din fericire nici o persoană nu a fost rănită.

„Sâmbătă noaptea spre duminică, la dispeceratul ISU-Ambulanţă s-a primit un apel prin 112 care anunţă producerea unui incendiu la etajul 3 la Spitalul Judeţean Zalău. S-a constatat că incendiul izbucnise la un ventilator aflat într-un grup sanitar.

Din cauza degajării de fum, 13 persoane (12 pacienţi şi o asistentă) s-au autoevacuat şi au fost relocaţi la acelaşi etaj, la o altă secţie din cadrul aceleaşi unităţi spitaliceşti”, a anunţat ISU Sălaj.

De asemenea, pagubele materiale ale incendiului au fost minore.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel