Sari la conținut

Îți mai aduci aminte de Jade, actrița din Clona? Are 46 de ani acum, însă arată senzațional!

„Clona” a fost o telenovela braziliană de succes care a marcat o piatră de hotar pentru public. Aproape toată America Latină și întreaga lume a fost prinsă în povestea incredibilă de dragoste dintre Jade și Lucas.

Telenovela a avut-o ca personaj principal pe Jade, interpretată de Giovanna Antonelli, care a trecut printr-o serie de aventuri pentru fi alături de alături iubirea vieții ei.

După ce a participarea sa în Clona, Giovanna Antonelli a avut roluri importante în mai multe producții de televiziune din Brazilia, cum ar fi „Casa celor șapte femei”, „Vivir la vida”, „Segundo sol” și altele. La fel și în filme precum „Budapest”, „Pentru orice eventualitate”, „Maria, mama fiului lui Dumnezeu” și multe altele.

Jade și Lucas, poveste incredibilă și în viața reală

Giovanna Antonelli (Jade) și Murilo Benicio (Lucas) și-au adus povestea de dragoste de pe micul ecran în viața reală.

Citeste si:

Începutul relației lor a fost pe coperta tuturor revistelor din Brazilia și a stârnit mult scandal, din moment ce actrița era căsătorită cu un alt bărbat de puțin mai puțin de șase luni și la o lună după ce a înregistrat telenovela în Maroc.

Oricât de mult au încercat să o ascundă, echipa de producție și-a dat seama de romantism, așa că adevărul a ieșit repede la suprafată.

Telenovela în care au jucat este una dintre cele mai de succes producții TV Globo de pe piețele internaționale, datorită originalității intrigii.

Giovanna Antonelli a jucat rolul lui Jade, o tânără braziliană și marocană îndrăgostită de Lucas Ferraz. Așa a fost dragostea generată de roman, încât amândoi formau un cuplu în viața reală și au avut împreună un fiu: Pietro, care s-a născut în mai 2005. Relația s-a încheiat însă la scurt timp după.

Acum, la aproape 20 de ani de la premiera filmului Clona, cu siguranță ești curioas să vezi cum arată Jade, adică actrița Giovanna Antonelli.

Giovanna Antonelli arată splendid și se pare că anii nu au trecut pentru ea. În contul ei de Instagram poate fi văzută foarte activă, împărtășind diverse conținuturi.

Din 2009 este într-o relație cu regizorul Leonardo Nogueira, cu care are gemenii Antonia și Sofía.

Are 46 de ani acum, însă arată senzațional!

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.