marți, iunie 28, 2022

Îți place călătoria cu avionul? Atenție! Zborul frecvent afectează libidoul. Care sunt explicațiile oamenilor de știință.

Pentru pasionații de călătorii, aeroportul este unul dintre cele mai îndrăgite locuri din oraș. Dar atenție, experții spun că cei care sunt obișnuiți să zboare prea mult ar putea suferi de un impact negativ asupra libidoului.

Medicii spun că turiştii trebuie să evite prea multe zboruri, deoarece ar putea creşte claustrofobia şi anxietatea.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Zborul cu avionul frecvent afectează libidoul. Care sunt explicațiile oamenilor de știință

Experții spun că cei care călătoresc frecvent trebuie să fie atenți la riscul mecanismului de „zbor și luptă” – urcarea într-un avion poate declanșa anxietate, deoarece nu se poate fi niciodată sigur de ce s-ar putea întâmpla în spațiul închis și îngust.

Ca rezultat, hormonii din creier ar putea duce la niveluri mai scăzute de testosteron, împiedicând astfel funcția sexuală.

Efectul este și mai puternic atunci când călătoriile nu sunt planificate în avans. În acest caz, graba poate crește, de asemenea, nivelul de anxietate, afectând astfel funcția sexuală. Pentru a menține libidoul la niveluri optime, experții sugerează călătorilor să-și planifice călătoriile viitoare cu mult timp înainte.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

Înainte de a vă îmbarca într-un zbor, este necesar să faceți următoarele:

1. Luați toate medicamentele necesare cu mult timp înainte.

2. Dormiți bine.

3. Meditați puțin – ajută la oprirea genelor care cresc nivelul hormonilor.

4. Mâncați alimente ușoare și sănătoase înainte de a vă urca la bord.

5. Evitați alcoolul înainte de a zbura.

6. Evitați fumatul sau consumul de droguri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private