Sari la conținut

Îți place mâncarea picantă? Asta spune multe despre tine

Îți place mâncarea picantă?Potrivit unui studiu recent, acest apetit pentru mâncarea picantă spune multe despre temperamentul tău…

Aveți tendința de a folosi foarte mult condimentele în bucătărie?

Pentru a ajunge la această concluzie, o echipă de cercetători americani a realizat un sondaj în rândul a 2.000 de adulți americani. Realizat de OnePoll pentru Frank’s RedHo, sondajul a arătat că 7% dintre americanii intervievați nu suportă deloc mâncarea picantă.

În schimb, 93 de participanți au declarat că preferă un anumit nivel de condimente: aproape patru din zece (36%) au spus că le place un nivel „picant”, 33% sunt mulțumiți cu un nivel „ușor” și 24% preferă un nivel „picant” de condimente.


Iubitorii de mirodenii sunt mai creativi

Iubitorii de mirodenii sunt mai creativi, mai încrezători și mai aventuroși
În rândul pasionaților de condimente, 21% se consideră extrovertiți (față de 15% dintre cei care preferă foarte puține condimente).

O altă constatare convingătoare, potrivit sondajelor, este că adulții care mănâncă mâncare picantă sunt mai predispuși să fie tentați de activități noi (76%), să se considere atrăgători (62%) și să fie mulțumiți de viața lor (66%).

În special, iubitorii de ardei iute sunt mai predispuși să se descrie ca fiind creativi (54%), încrezători (51%) și aventuroși (44%).

Personalități picante

Aceste rezultate nu fac decât să confirme ceea ce am știut tot timpul: oamenii cărora le place mâncarea picantă au și personalități picante”, a declarat Kevan Vetter, bucătarul executiv al Frank’s RedHot, într-un comunicat.

În plus, rezultatele sondajului indică faptul că persoanele care au tendința de a mânca alimente fără condimente – sau cu condimente ușoare – sunt mai predispuse să se descrie ca fiind empatice (41%) și timide (37%).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel