miercuri, iunie 29, 2022

Iubirea dintre două vedete care s-au cunoscut în cadrul unui show TV s-a terminat după trei ani. Cei dou au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite. Divorțul a fost anunțat chiar de fosta soție a lui Ilie Năstase.

„AM TRĂIT TREI ANI DE ZILE ÎN MOCIRLĂ. O SĂ DIVORȚĂM LA NOTAR, NU AVEM DE ÎMPĂRȚIT. M-AM SĂTURAT SĂ TRĂIESC ÎN SCANDALURI CARE MI-AU AFECTAT IMAGINEA PUBLICĂ”, a declarat BRIGITTE SFĂT pentru CLICK!.

Te-ar mai interesa: Cercetători români: DESCOPERIRE legată de SARS-CoV...

Florin Pastramă și Brigitte divorțează după trei ani de căsnicie.

Florin a fost acuzat de mai multe ori de violență domestică. În iulie 2020, afaceristul a fost surprins de camerele de luat vederi apucând-o de ceafă pe Brigitte. A smucit-o, iar ea a căzut la pământ.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, declara Brigitte atunci.

Lucrurile sunt constructive și distructive

„Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a mai spus.

Te-ar mai interesa: Pericolul HIV: În lipsa unui set de programe relev...

Brigitte Pastramă își controla soțul

Ea a recunoscut că este foarte geloasă și își controlează soțul. Brigitte și Florin Pastramă au instalate pe telefon aplicații care permit în timp real să vadă unde se află fiecare.

„Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real, sau cel puțin telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu”, a spus ea.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private