vineri, mai 27, 2022

Iubitul Elenei Udrea a avut o primă reacție după ce autoritățile din Bulgaria au decis ca fostul ministru să se stea în arest până pe 14 Aprilie.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a declarat că judecătorii au sfidat Constituția României prin condamnarea fostului ministru și că această hotărâre a fost un ordin, potrivit România TV.

Voi scrie cateva randuri despre EXECUTIA ELENEI UDREA

„Sunteti multi cei care ne-ati dat mesaje de incurajare, si apreciez din suflet ca va ganditi atat la noi, cat si la fetita noastra de 3 ani. Si pentru asta, va multumim! Presa a dorit o reactie din partea mea, asa ca voi scrie cateva randuri despre EXECUTIA ELENEI UDREA:

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

Trăim vremuri în care Constitutia Romaniei nu mai inseamna nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin! Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții.

Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestatia si de a-i fi rejudecata cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, desi in TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc).

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...

Astfel ICCJ încalcă Constitutia Romaniei, dand curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei.

Presedintele completului de judecata Ana Hermina Iancu ( magistrala decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATA cauza, dar ceilalti magistrati criminali si anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Madalina Alexandrescu si Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALA, trebuie exclusi din magistratura.

Te-ar mai interesa: Menopauza la bărbați: 6 simptome de luat în seamă....

elena udrea

Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?

La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?

Nu v-as dori niciunuia dintre voi, sa simta copiii vostri durerea pe care o simte fetita mea, ca i-ati luat mama abuziv de langa ea, pentru a doua oara! 2018 Costa Rica va spune ceva?

Dupa 3 luni de puscarie, ati eliberat-o tot prin decizia voastra, a fost o greseala, o eroare, nu? Si daca nu aveti copii, v-as dori sa aveti cat mai multi, sa simtiti si voi iubirea adevarata dintre un parinte si propriul copil.

Te-ar mai interesa: A ventilat manual un nou născut, timp de 12 ore! P...

Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veti scăpa niciodată, e mereu dreapta si nu judeca stramb ca voi! (multumesc tuturor celor din presa care au stat zile in sir la poarta, ca nu au pus presiune pe mine, cand eram cu fetita in drum spre gradinita)”, a declarat Adrian Alexandrov, tatăl fiicei Elenei Udrea.

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

„Viața-i luptă, deci te luptă”, a mai spus Adrian Alexandrov, care a atașat și o fotografie cu fiica lui și cu Elena Udrea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private