Sari la conținut

Iulia Albu, atac dur la adresa Anamariei Prodan: „Milionarii adevăraţi nu fac niciodată aşa ceva”

Cunoscuta stilistă de modă, Iulia Albu, nu a putut rata ocazia de a comenta ținutele controversate a Aneimaria Prodan.

Iulia Albu i-a transmis Aneimaria Prodan că unele accesorii nu merg la orice ținute, iar un milionar ar trebui să știe acest lucru.

Partenerul de platou al Iuliei Albu a descris vestimentația aleasă de agentul FIFA ca fiind „prăfuită și învechită”, Ovidiu Buta fiind de părere că încălțămintea aleasă de vedetă ar fi stricat farmecul ținutei.

„Este o lecție despre cât de mult distruge încălțămintea o ținută, dar și machiajul. Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă cu totul o altă imagine, în cazul de față, o cu totul altă încălțăminte ar fi ajutat-o mult mai mult.

În plus, nu înțeleg chestia asta, dacă tot ai acest morman de bijuterii pe tine, de ce nu ai căuta opțiuni de a insera elegant aceste bijuterii în ținută”, a declarat Ovidiu Buta.

„Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cu arăta ea acum zece ani. Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare.

Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice și eu cred că statutul unei persoane, mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită!”, a precizat Iulia Albu la Antena Stars.

Reacția Aneimaria Prodan nu a întârziat să apară

„Nu am un stil vestimentar care să mă reprezinte. Eu mă îmbrac oricum, nu știu, și nu mă interesează cum e moda.

Eu mă îmbrac cum îmi place mie și cum îmi stă mie bine. Eu dau tonul, nu copiez ținutele altora. Cel mai mult mă deranjează când cineva își cumpără ținuta din vitrină și nu este cu personalitate așa”, a răspuns impresara.

Trucurile cu care Iulia Albu se menține într-o formă de invidiat

„Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că eram mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus”, a declarat Iulia Albu, pentru Viva.

Iulia Albu consideră că femeile nu trebuie să se ghideze după un anumit tipar în ceea ce ține de aspectul lor și modul lor de a se comporta. Aceasta le sfătuiește pe toate femeile să facă alegeri proprii, fără să țină cont de gura lumii:

„Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într-un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești.

În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta.

Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine”, a susținut Iulia Albu, pentru sursa menționată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel