Sari la conținut

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit. Celebrul actor ar avea o nouă relație cu o actriță din India

Sursa: BZI

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit. Celebrul actor ar avea o nouă relație cu o actriță din India. Iată ce scrie presa din India și care sunt detaliile.

Presa din India scrie că Salman Khan s-ar fi despărțit de Iulia Vântur. Celebrul actor trăiește în prezent o poveste de iubire cu o actriță din țara sa. Toate aceste speculații au apărut după cele întâmplate la petrecerea aniversară a vedeteri de la Bollywood.

Totuși, chiar și așa, și Iulia Vântur i-a fost aproape lui Salman Khan de ziua sa, așa că nu există nicio certitudine cu privire la o despărțire.

Capricorn veritabil, Salman Khan a împlinit vârsta de 57 de ani pe data de 27 decembrie. Cu această ocazie, a dat o mega-petrecere. Ce s-a întâmplat acolo a făcut ca presa din India să-și pună mai multe semne de întrebare cu privire la relația dintre celebrul actor și Iulia Vântur, notează BZI.

Care au fost „scânteile” care declanșat focul din presa din India

Potrivit sursei citate, Iulia Vântur este plecată în India de ani buni. A devenit o mică stea, joacă în filme și cântă, motiv pentru care a reușit să stârnească simpatia a mii de fani indieni.

Motivul pentru care fosta prezentatoare TV ar fi plecat din România este o relație amoroasă, pe care se pare că o are de multă vreme cu celebrul Salman Khan.

Chiar și așa, cu ocazia zilei sale de naștere, Salman Khan a invitat la petrecere o mulțime de persoane importante din India, printre care și fosta sa iubită, Sangeeta Bijlani. Cei doi actori au fost foarte apropiați pe parcursul evenimentului, mai scrie sursa citată.

Dar mai mult decât atât, la petrecere a venit și Pooja Hegde, actriță cu care starul de la Bollywood a colaborat în trecut și cu care a jucat și în cel mai recent film al lui.

Salman Khan, un capricorn care caută noi și noi provocări

Presa indiană susține tare și clar că între ei ar fi o poveste de iubire. Întrebarea este următoare: să fie Iulia Vântur de domeniul trecutului? Este despărțirea anului? Presa indiană deja scrie despre româncă faptul că este fosta iubită a lui Salman Khan.

Și totuși, cu o zi înainte de petrecere, vedeta de la Bollywood și-a serbat ziua cu familia și Iulia Vântur și i-a fost alături și la tăierea tortului. Așadar, rămâne de văzut ce se întâmplă, de fapt, între cei doi, mai scrie BZI.ro.

Pe de altă parte, este cunoscut faptul că nativii Capricorn se plictisesc rapid și caută noi provocări, exact așa cum caprele de munte caută noi munți înalți de urcat…

Iar după ce s-au urcat în vârf, stau puțin și admiră priveliștea, pentru a căuta imediat un nou munte de urcat – mai înalt, mai provocator…

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel