Sari la conținut

VIDEO | Mare atenție ce și unde mâncați! Șeful ANPC a descoperit ceva extrem de grav la un fast-food! Ce fel de carne vindea…

Sursa: BZI

Mare atenție ce și unde mâncați! Șeful ANPC a descoperit ceva extrem de grav la un fast-food! Ce fel de carne vindea fast-food-ul Mesopotamia este absolut incredibil.

 

Cine mai are scrupule în goana după bani…? Firește, întrebarea este retorică! Știm cu toții răspunsul: NIMENI.

Așa este și cazul unităților de alimentație publică deschise ca ciupercile după ploaie, Dumnezeu mai știe cum și în ce condiții de igienă precară. Nu mai vorbim de prospețimea ingredientelor, că de calitate este clar că ce este mai ieftin este alegerea….

În urma unui control operativ la societatea SET Corporation SRL Mesopotamia, cu punctul de lucru în București, șeful ANPC, Horia Constantinescu a descoperit câteva abateri de la prevederile legislației, notează BZI.ro.

Ce a descoperit șeful ANPC? Ei bine, printre nereguli se includ: schimbarea stării termice a produselor, materii prime și semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare pentru a se putea stabili conformitatea acestora.

Într-un video postat pe o rețea de socializare se poate observa cum carnea, pregătită pentru consum, este înghețată.

@horiaconstantinescuanpc

In urma controlului operativ la societatea SET Corporation Srl ( Mesopotamia) cu punctul de lucru In Bucuresti, str Brasov nr 25, au fost constatate următoarele abateri de la prevederile legislatiei : – schimbarea stării termice a produselor: carne kebab preparat finit congelată și repusă spre vânzare; – materii prime și semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare cât și data limita de consum pentru a se putea stabili conformitatea acestora; – in urma verificarii spațiului de depozitare tip camera frig, sistemul de ventilație prin care recircula aerul prezenta acumulare de impuritati;(remediate la momentul controlului) ; A fost aplicată o sanctiune in cuantum de 12.000lei OD 96,458kg/ val 928lei

♬ original sound – Horia Constantinescu

Totodată, în urma verificării spațiului de depozitare tip cameră frig, s-a constatat că sistemul de ventilație prin care recircula aerul prezenta acumulare de impurități, noteaza BZI.ro.

Atentie, asadar! Preveniti ca de vindecat e mai greu! Atentie la ce mancati!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel