duminică, aprilie 2, 2023

Ivermectina, comercializată în farmacii. Medic. „Este a2-a țară care face acest pas”

Medicul estetician susține folosirea Ivermectinei în COVID şi spune că această substanţă nu este cancerigenă, aşa cum se vehiculează. Adina Alberts susține că acest medicament ar ajuta și la tratarea maladiei. În plus, Alberts acuză că se încearcă o denigrare a acestei substanţe. Într-o nouă postare pe contul său de Facebook, medicul dezvăluie că Africa de Sud comercializează Ivermectina în farmaciile din toată țara, fără rețetă.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului oncolog asupra acestui ali...

Ivermectina, comercializată în farmacii. Medic. „Este a doua țară care face acest pas”

„Africa de Sud a decis să avizeze comercializarea Ivermectinei în farmaciile din toată țara, FĂRĂ REȚETĂ. Este a2-a țară care face acest pas esențial în a permite propriilor lor cetățeni accesul neîngrădit la această substanță, denumită de specialiști de renume mondial, “miraculoasă”, “salvatoare de vieți”.

Cât de penibilă pare acum argumentația unor mari medici din România, promotori recunoscuți și dovediți ai Big Pharma, care denigrau din toate puterile această substanță, găsindu-i nenumărate efecte adverse “groaznice” în încercarea lor de a manipula opinia publică?!

Te-ar mai interesa: Dacă suferi de această boală, NU AI VOIE sub nici ...

Josnic, nu?!”, a scris medicul Adinei Alberts pe contul său de Facebook.

Adina Alberts: În Franța și în Olanda Ivermectina se găseste în farmaciile umane

„50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este studiată și utilizată de peste 25 de ani. La sute de milioane de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, în zeci de ani, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este foarte bine cunoscut?!

Te-ar mai interesa: Peste 200 de copii s-au vindecat de hapatita C cu ...

IVERMECTINA cancerigen?!? Nimic mai fals. Ba este exact invers. “Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer.” {Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pt a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian}.

Te-ar mai interesa: Ora la care te trezești indică dacă ai probleme cu...

IVERMECTINA produce orbire?!? Este o tâmpenie…. Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale.

Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță. Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate foarte bune vizavi de eficiența Ivermectinei în lupta cu Covid. Este considerată substanța „salvatoare de vieți”, fiind extrem de eficientă în tratarea bolnavilor în stadii grave de boală. Pentru acești pacienți nu mai este timp… Ei trebuie să aibă acces imediat la Ivermectină. În fiecare zi mor încă 70-80 de bolnavi… În secțiile ATI din întreagă țară sunt 1000 de pacienți care au nevoie de acest medicament!

Te-ar mai interesa: Ai servit cina dar nu te-ai săturat? Nutriționiști...

Ivermectina a fost deja introdusă în mai multe state ale lumii, în studiile clinice din spitale. În Franța și în Olanda ivermectina se găseste în farmaciile umane și se eliberează pe bază de rețetă.

Dorim ca Ivermectina să fie introdusă și în spitalele din România, în studii clinice la pacienții COVID, în cel mai scurt timp posibil!”, explică Adina Alberts în petiția care cere avizarea Ivermectinei.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private