sâmbătă, iulie 2, 2022

Medicul Adina Alberts continuă să promoveze Ivermectina susținând că este un medicamet salvator de vieți. Dacă acum câteva zile dr. Alberts a explicat de unde poate fi cumpărat medicamentul, în prezent a pornit o petiție pentru avizarea Ivermectinei. 

”Nu avem niciun motiv să denigrăm Ivermectina. Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate îmbucurătoare vizavi de eficiența acestui medicament în lupta cu Covid. Atât în prevenție cât mai ales în tratamentul infecției Covid. Este considerată substanța salvatoare de viețiDe două săptămâni se discută intens, în spațiul public, despre această substanță. S-au prezentat nenumărate argumente pro Ivermectină. Este practic lipsită de reacții adverse. Studiile arată că inactivează virusul în 48 de ore…” a scris medicul estetician pe pagina de Facebook. 

Te-ar mai interesa: Ce trebuie știut despre PARACETAMOL. Atenție, poat...

Reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că utilizarea medicamentului Ivermectina în tratamentul Covid reprezintă un risc. Aceștia mai spun că studiile despre medicamentul veterinar sunt inconsistente.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private