miercuri, septembrie 30, 2020

Jennifer Lopez a șocat cu ultima sa declarație, însă un psiholog spune că deși dură, afirmația vedetei are un sâmbure de adevăr.

Starul în vârstă de 48 de ani pretinde că nu ai ce vorbi sau ce face cu un reprezentant al sexului tare, dacă nu a împlinit măcar 33 de ani.

Prezentă la o emisiune TV, celebra J Lo a răsfoit în direct pagini cu profiluri încărcate pe celebra aplicație de întâlniri pe nevăzute, Tinder.

Citește și:

Comentariile ei au fost spumoase, alături de ale cântăreței de muzică country, Brooke. În timp ce Brooke susținea că îi plac bărbații care taie lemne, J Lo critica un tânăr în vârstă de 29 de ani, spunând: ”Dacă ai ketchup în frigider, să știi că relația nu va funcționa între noi.”

Apoi a pus capac cu declarația care a făcut înconjurul presei mondene: ”Dacă nu au măcar 33 de ani, bărbații sunt inutili.”

Citește și:

Deși a avut relații tumultoase, chiar și cu bărbați tineri, ce se află în spatele declarației starului pop?

Psihologul expert în relații dr. Jane Greer a explicat pentru Insider că Jennifer ar putea avea dreptate, dacă o femeie își dorește o relație stabilă, nu doar una de distracție.

Iată ce spune experta: ”Bărbații tineri, până în 30 de ani, au alte priorități. Se gândesc la carieră și la stabilitate financiară. Abia după 30 de ani, ideea căsătoriei începe să le surâdă.

Parteneri