Sari la conținut

Joi: Universul are un mesaj special pentru 3 zodii

horoscop
Sursă foto: Arhivă DOctorul ZIlei

Din cuprinsul articolului

Bine ați venit în 13 iunie, când totul este cu noroc și ne simțim foarte bine. Numărul norocos este 13, nu-i așa? Chiar dacă nu este vineri, putem să ne uităm la astrologie pentru a găsi semne de noroc și speranță.

În această joi am putea descoperi că, dacă închidem ochii și așteptăm claritate și înțelepciune, s-ar putea să o primim. Energia Lunii în cuadratură cu Uranus ne înconjoară pe cerul nostru cosmic.

Se pare că Universul pune mereu ceva la cale atunci când vine vorba de a ne transmite mesaje și că este dreptul nostru din naștere să primim astfel de vibrații.

Pentru trei semne zodiacale, ne putem gândi la această zi ca la o zi de conștientizare. Momentul beculețului este aici, iar puterea lui Uranus este acolo pentru a amplifica această conștientizare electrică.

Aceasta este o zi în care trebuie să avem încredere în instinctele noastre și să urmăm ceea ce știm că este corect. Petrecem mult timp îndoindu-ne de noi înșine, iar experiența ne arată că „dacă am fi avut încredere în intuiția noastră” ar trebui să funcționeze, dar nu este așa.

Joi, nu așteptăm ca „ar trebui” să se întâmple, ci facem să se întâmple. Mesajul universal al zilei pentru toate cele trei semne zodiacale este să ai încredere în intuiția ta, să îți urmezi aceste instincte și să profiți de zi!

Taur

Taur, mesajul tău special al zilei este să te iubești pe tine însuți. În același timp, s-ar putea să crezi că ai stăpânit deja această sarcină. Dacă universul îți amintește să faci acest lucru, ar fi bine să asculți, pentru că există motive pentru orice.

Este posibil ca ceea ce ai trăit în ultima vreme să te fi făcut să te gândești cât de bun ești în ceea ce faci, dar rezistă. Ai parte doar de unul dintre acele mici „teste” amuzante pe care universul îi place să ți le arunce din când în când.

Nu vă temeți; veți trece acest test și nu vă veți întoarce pentru alții. Iubirea de sine este prima lecție din cartea ta de mesaje de la Univers.

Este, de asemenea, destul de specifică. Nu este vorba doar despre a te simți încrezător. Este vorba despre modul în care îți transmiți valoarea celorlalți.

Aceasta este partea cu „Uranus”. Nu te subestima, Taur. Cunoaște-ți valoarea și revendic-o. Când Universul te împinge spre cunoașterea propriei valori, este pentru că s-ar putea să te fi subestimat și acel mic impuls în plus spre lumină.

Este în regulă, te descurci bine. Știi că poți să crezi în tine, iar mesajul Universului pentru tine pe 13 iunie este să-i faci pe ceilalți să știe că ești extrem de valoros.

Gemeni

Când universul îți bate la ușă sub forma unei oportunități, o primești imediat: profită de ocazie! Vei vedea cum lucrurile se rezolvă în favoarea ta și că ar trebui să bați fierul cât e cald.

Nu mai e timp pentru scuze, e timpul să profiți de ocazie. Știi că poți rata asta dacă nu ești atent, așa că Universul îți oferă tranzitul lui Uranus pentru a te pune din nou în ritm.

La tine, asta pentru că îți place impulsul. Iubești progresul și mișcarea, așa că, atunci când se va ivi această oportunitate, vei fi pregătit pentru ea – și cu sentimente foarte bune!

Așadar, principalul tău mesaj pentru această zi este să profiți de moment. Ei sunt de partea ta și au nevoie de magia ta specială. Orice aduci tu în peisaj este ceva ce alții nu pot face, iar tu vei fi apreciat pentru talentele și abilitățile tale. Haideți să facem acest lucru!

Scorpion

De fapt, ați căutat „semne” și, prin urmare, este destul de potrivit să fiți remarcat de către univers. Mesajul pe care îl vei primi va fi destul de clar: Ocupă-te de afaceri… ACUM.

Deși poate că nu sună prea romantic sau mistic, doar tu, Scorpionule, știi ce înseamnă asta cu adevărat. Mai mult ca sigur, are legătură cu ideea că ai lăsat ceva neterminat și că trebuie să termini ceea ce ai început.

Energia Gemenilor se referă la mișcare și la „a face lucrurile”. În cazul tău, Scorpionule, Universul îți spune să conștientizezi situația și să te ocupi de ceea ce are nevoie de atenție în viața ta.

Acum, bineînțeles, acest lucru „poate” să aibă legătură cu viața ta amoroasă, ceea ce poate însemna că trebuie să te întâlnești cu tipul tău și să ai o conversație plăcută.

Orice s-ar întâmpla în timpul cuadraturii dintre Lună și Uranus, poți să știi un lucru: șansele sunt în favoarea ta. Așa că acționați. Nu vă rețineți. Fă ceea ce trebuie să faci, iar apoi ai un weekend minunat știind că ai o problemă mai puțin pe cap. Totul funcționează în favoarea ta. Singurul lucru necesar aici este determinarea și efortul tău.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel