Sari la conținut

Jose Manuel Albares testat pozitiv pentru Covid după reuniunea NATO de la București. Care este șefului diplomaţiei spaniole

Jose Manuel Albares, șeful diplomaţiei spaniole, testat pozitiv pentru Covid după reuniunea NATO de la București

Jose Manuel Albares, ministrul spaniol de Externe a anunţat că a fost testat pozitiv pentru Covid și că prezintă simptome uşoare.

Vestea a fost dată chiar de oficialul spaniol, care a participat în ultimele zile la mai multe reuniuni internaţionale, inclusiv la ministeriala NATO, de la Bucureşti, potrivit Heraldo.

Şeful diplomaţiei spaniole, Jose Manuel Albares, testat pozitiv la COVID  după ce a participat la reuniuni OSCE în Polonia şi NATO în România

Jose Manuel Albares, șeful diplomaţiei spaniole, testat pozitiv pentru Covid după reuniunea NATO de la București

„Am fost testat pozitiv covid-19. Sunt bine şi am simptome uşoare”, a anunţat Jose Manuel Albares, într-un mesaj postat Twitter, chiar de Ziua Națională a României, pe 1 decembrie.

Şeful diplomaţiei spaniole s-a întors în noaptea de miercuri spre joi în Spania, după o serie de vizite în capitale europene.

Jose Manuel Albares a participat miercuri, la Lodz, în Polonia, la o cină organizată de către Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

Acesta a participat marţi şi miercuri la o reuniune a miniştrilor de Externe din NATO la Bucureşti.

În principiu, ceilalți membri ai echipei sale ar fi fost cu toții negativi la testul pe care l-au efectuat.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel