Sari la conținut

Julia Roberts: 3 sfaturi pentru a arăta tânără și frumoasă după 50 de ani

Julia Roberts este una dintre vedetele care se menține tânără și are un ten spectaculos la 54 de ani. Actrița a dezvăluit recent 3 lucruri care au ajutat-o ​​să arate uimitor la vârsta ei. Nu, nu este vorba despre nicio intervenție chirurgicală!

Julia Roberts: 3 sfaturi pentru a arăta tânără și frumoasă după 50 de ani

Ai grija de parul tau

De-a lungul timpului, Julia Roberts și-a schimbat stilul de păr, dar își păstrează întotdeauna părul ondulat. La fel, ea a optat pentru tonuri blonde care favorizează iluminarea feței ei. Trecerea la un aspect mai deschis necesită multă îngrijire, astfel încât părul să nu fie deteriorat.

Părul strălucitor și mătăsos reprezintă un truc grozav, cu ajutorul căruia Julia continuă să arate spectaculos la gale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Machiaj finuț

Un alt aspect care ajută foarte mult la menținerea unui ten de porțelan este expunerea mică la machiaj. Julia este adepta tonurilor calde, care îi completează aspectul, fără a lăsa asta să o facă să iasă în evidență. Ea își bazează principiile pe „mai puțin este mai mult”, din acest motiv nu o să o vezi cu contururi negre sau umbre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)


Îngrijirea pielii este foarte importantă pentru ca odată cu trecerea anilor să nu pară slăbită sau deshidratată.

Exerciții fizice și dietă echilibrată

Menținerea unei siluete zvelte după 50 de ani este o chestiune de disciplină și de aceea Julia este sfătuită de experții în alimentație să afle ce produse ar trebui să consume pentru ca organismul ei să funcționeze corect. De asemenea, dedică un moment important al zilei pentru a practica yoga și pilates.

Între aceste activități, ea rămâne mereu hidratată pentru a-și recupera energia și pentru ca pielea ei să nu aibă un aspect tern

Cu aceste 3 sfaturi, Julia Roberts clarifică încă o dată motivele pentru care este una dintre vedetele care reușește să se mențină într-o formă de zile mari, în ciuda trecerii timpului.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: